Απέναντι σε Θεούς και δαίμονες για το 25.00

προγνωστικά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου από πρωταθλήματα που δεν κεντρίζουν το ενδιαφέρον αλλά αξίζουν το ποντάρισμα από τον #TheMagician.

Καλημέρα σας. Καλά πήγαμε χθες αλλά με ελάχιστη τύχη θα κάναμε το απόλυτο. Πάμε να δούμε προγνωστικά Κυριακής με αποδόσεις από πρωταθλήματα που δεν γυαλίζουν στο μάτι.

Προγνωστικά: Έτοιμη για το βήμα παραπάνω

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η Χάιντενχαϊμ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς. Εντός έδρας είναι αήττητη σε πέντε αγώνες με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Η πρώτη θέση είναι οχτώ πόντους μακριά ενώ η δεύτερη πέντε. Γνώρισε μόλις την δεύτερη ήττα της σεζόν με 3-1 στο Κίελο από την Χόλσταϊν Κίελ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χάνει δύσκολα, ενώ ειδικά στις εντός έδρας αναμετρήσεις βρίσκει δίχτυα σε κάθε αγώνα. Απέναντι σε ομάδες χαμηλού βεληνεκούς κυριαρχεί σε φάσεις και κατοχή μπάλας.

Αντίπαλος της θα είναι η Γκρόιτερ Φιρτ η οποία είναι στην 16η θέση έχοντας συγκεντρώσει σε δώδεκα αγώνες μόλις δέκα βαθμούς. Μαζί με την Καϊζερσλάουτερν είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες μέχρι στιγμής στην κατηγορία (επτά). Επιθετικά δεν είναι κακή, όμως η άμυνα της στερεί βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Το εντυπωσιακό στατιστικό με την φιλοξενούμενη είναι πως έχει 11/12 goal/goal στο πρωτάθλημα! Επίσης στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει δέχεται σταθερά δυο τέρματα ακριβώς. Δύο είναι οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μακριά από την έδρα της.

Δυνατή εντός των τειχών η γηπεδούχος, αδυνατεί να κερδίσει αν και σκοράρει εκτός η φιλοξενούμενη. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το 1Χ & goal/goal σε απόδοση 2.17 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Σταθερή συνήθεια τα γκολ

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία. Η Βόλφσμπεργκερ την τελευταία αγωνιστική έπεσε μαχόμενη στην δύσκολη έδρα της Στουρμ Γκρατς με 3-2. Πολύ καλή ομάδα στον επιθετικό τομέα καθώς διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 24 τέρματα, πίσω μόνο από την Σάλτσμπουργκ που έχει 29. Ταυτόχρονα όμως έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 25 γκολ παθητικό. Σε συνολικά δώδεκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει έντεκα over 2,5 ενώ οχτώ από αυτές έληξαν με over 3,5. Μετράει έντεκα σερί goal/goal & over 2,5! προγνωστικά

Αντίπαλος της θα είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, η Άλταχ. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, καθώς έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Κατάφερε να κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την Χάρτμπεργκ, να την ξεπεράσει και να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αδύναμη ομάδα αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σημάδια ζωής καθώς ζόρισε την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ εντός έδρας στην ήττα με 2-3 και έβγαλε διπλό (3-2) στην έδρα της Ριντ.

Ομάδες που τα παιχνίδια τους έως τώρα χαρακτηρίζονται από πολλά τέρματα. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 σε απόδοση 1.58 στο Pamestoixima.gr.

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της σεζόν ολοκληρώθηκε 2-2. Πολύ πιθανόν να δούμε παρόμοιο σκορ. Θα κρατήσουμε σε πολύ καλή τιμή και το over 3,5 με απόδοση 2.45 στο Pamestoixima.gr.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά: Με φόρα για τη νίκη

Η Μπόχουμ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς σε δέκα αγώνες. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Μόλις την ένατη αγωνιστική πήρε τους πρώτους της βαθμούς της νίκης στην εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Βέβαια στην τελευταία χρονικά αγωνιστική ανάστησε την Στουτγάρδη (η οποία δεν είχε νίκη) με εκτός έδρας ήττα με 4-1. Εάν οι ομάδες που την προσπερνάνε στην βαθμολογία βελτιωθούν λίγο, η Μπόχουμ πολύ δύσκολα θα αποφύγει μια από τις τρεις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού. προγνωστικά

Από την άλλη, η Ουνιόν Βερολίνου είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Ηττήθηκε πριν τρεις αγωνιστικές στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά απάντησε με δυο νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα απέναντι σε Στουτγάρδη (εκτός) και Ντόρτμουντ (εντός). Δεν έχει τους παίχτες-αστέρια, αλλά είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή στο γήπεδο. Είναι πολύ αποτελεσματική στην ολοκλήρωση των φάσεων που δημιουργεί.

Η τελευταία της βαθμολογίας Μπόχουμ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν περάσει και από δυσκολότερες έδρες.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Δυάδα fun bet-ρίσκου

  • Πάμε στην Τσεχία όπου η Μπόλεσλαβ υποδέχεται την Μποέμιανς. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν σεφτέ στις νίκες εντός έδρας σε πέντε αγώνες αφού έχουν τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Έχουν 5/5 goal/goal αλλά δεν μπορούν να κατακτήσουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι σε έξι παιχνίδια εκτός έδρας έχουν πέντε νίκες (οι τρεις με over 2,5) και μια ισοπαλία. Εντός έδρας δεν έχουν νίκη αλλά εκτός έδρας πετάνε. Θα κρατήσουμε το διπλό & over 2,5 σε απόδοση 5.15.
  • Πάμε Νορβηγία, όπου η Μόλντε αντιμετωπίζει τη Ρόζενμποργκ. Η γηπεδούχος κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά και έχει αγώνα την Πέμπτη για το Conference League ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν τη δεύτερη θέση ή να μην χάσουν την τρίτη, την οποία ήδη κατέχουν και δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη. Πέντε συνεχόμενα over 2,5 για την Ρόζενμποργκ ενώ η Μόλντε έχει 10/13 αγώνες εντός έδρας με τουλάχιστον τρία τέρματα. Φαβορί η γηπεδούχος αλλά αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο διπλό & over 2,5 σε απόδοση 4.85.
Δυάδα απόδοσης 5.34
14:30
Χάιντενχαϊμ - Γκρόιτερ Φιρτ
1Χ & goal/goal
2.18
15:30
Βόλφσμπεργκερ - Άλταχ
Οver 3,5
2.45
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
15:30
Βόλφσμπεργκερ - Άλταχ
Οver 2,5
1.58
16:30
Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου
2
1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 25.00
17:00
Μπόλεσλαβ - Μποέμιανς
2 & over 2,5
5.15
20:00
Μόλντε - Ρόζενμποργκ
2 & over 2,5
4.85
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις