Πληρώνουν τα γκολ στην Ελλάδα

προγνωστικά

Ο #Kouros εστιάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει προγνωστικά τα οποία ξεπερνούν τον διπλασιασμό σε Περιστέρι και Αγρίνιο.

Χαίρεται! Ένα ακόμη Σάββατο ξημερώνει, κάτι που σημαίνει ότι ξεκινά μια ακόμα αγωνιστική του αγαπημένου μας πρωταθλήματος, της ελληνικής Super League. Δύο τα σημερινά παιχνίδια, έχω κρατήσει μια επιλογή για το καθένα στα σημερινά προγνωστικά μου.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στο Περιστέρι

Ξεκίνημα με την πρώτη χρονολογικά αναμέτρηση, αυτή του Ατρομήτου με τον Βόλο. Οι Βολιώτες αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής ενώ και οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τον Κόουλμαν στον πάγκο. Προκρίθηκαν αμφότεροι μεσοβδόμαδα στο κύπελλο έναντι Ιωνικού και Αστέρα ταυτόχρονα. Περιμένω καλό παιχνίδι καθώς κανείς εκ των δεν έχει λόγο να κλειστεί.

Εκτίμηση: Ομάδες με αγωνιστική ταυτότητα και καλή επιθετική γραμμή, με καλή ψυχολογία και καλό μομέντουμ. Έχει καλές τύχες το goal/ goal στο 1.98 στη Novibet.

Προγνωστικά: Δεν πείθει η άμυνα του Ολυμπιακού

Δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο Αγρίνιο, με τον τοπικό Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Σε κακή κατάσταση οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 1-2 και έμειναν στο -10 από την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα του Αναστασίου έπαιξε για την ισοπαλία την οποία και πήρε στην Τρίπολη σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Εκτίμηση: Οι Πειραιώτες θα ανέβουν ψηλά στο γήπεδο με σκοπό να πιέσουν και να φτάσουν στη νίκη. Τα προβλήματα στην άμυνα τους είναι πολλά όμως και οι Αγρινιώτες είναι επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βρει ένα γκολ, θα ποντάρουμε στο να βρουν και οι γηπεδούχοι ένα, στο 2.05 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:00
Ατρόμητος - Βόλος
Goal/goal
1.98
BET: 10 units
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις