Διπλασιάζουν με ένταση και γκολ

Διπλασιάζουν με ένταση και γκολ

Προγνωστικά: Σε Σαλέρνο και Αγρίνιο ρίχνει την προσοχή του απόψε ο #Jimandrez που βρίσκει αποδόσεις διπλασιασμού

Καλησπέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και τα προγνωστικά επιστρέφουν με δυναμικό τρόπο καθώς βλέπουμε ακόμα έναν γύρο από όλα τα μεγάλα και μη πρωταθλήματα του κόσμου. Στην στήλη μας έχουμε δύο επιλογές και πάμε να τις δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Ανεβάζουν παλμούς στο Σαλέρνο

Ξεκίνημα από το Σαλέρνο. Η Σαλερνιτάνα αντιμετωπίζει την Σπέτσια. Οι γηπεδούχοι όπως είχαμε ξαναγράψει, παρουσιάζουν βελτιωμένα δείγματα σε σχέση με πέρυσι, είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί και διατεθούν καλύτερους παίκτες. Προφανώς και στοχεύουν στην παραμονή αλλά η αλήθεια είναι πως τα δείγματα είναι καλύτερα από τα περσινά. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν επικίνδυνη ομάδα, έχουν βέβαια τα δικά τους αμυντικά προβλήματα. Όσο σταθερά σκοράρουν, τόσο σταθερά δέχονται γκολ και βρίσκονται στην λίστα με τις πιο αναξιόπιστες ομάδες αμυντικά. Επίσης δεν θέλει να μπλέξει με την επικίνδυνη ζώνη αλλά άμα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δύσκολα θα γλυτώσει στο τέλος της σεζόν. Μακριά από την έδρα της δεν λέει πολλά πράγματα και θέλει στον ιταλικό νότο απόψε να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί.

Αμφότερες διαθέτουν καλές επιθετικές μονάδες. Η Σαλερνιτάνα με τον Πιάτεκ, τον Ντιά και τον Μπονατσόλι, ενώ η Σπέτσια με τους Ενζόλα και Βέρντε. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, μας αρέσει το over 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Πρέπει να σκοράρει ο Ολυμπιακός

Κλείνουμε με Αγρίνιο και ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό και για τους δύο. Ναυάγησαν όλα τα πλάνα του Μίτσελ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έτσι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο Φάληρο. Μία ακόμα προβληματική εμφάνιση ειδικά στην άμυνα και τώρα πλέον η υπόθεση τίτλος έχει γίνει αρκετά δύσκολη. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε αλλαγές και νέα πρόσωπα στην αποστολή, δίνοντας ευκαιρία μάλιστα και στον Κώστα Φορτούνη. Διάθεση για γκέλα δεν υπάρχει και το διπλό είναι μονόδρομος ώστε η ομάδα να ταξιδέψει και με την κατάλληλη ψυχολογία στην Γερμανία για τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Ο Παναιτωλικός τα έκανε μαντάρα στο Κύπελλο και αποκλείστηκε από την Καλαμάτα. Οι παίκτες του Αναστασίου αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν αγγαρεία και τελικά όχι μόνο έπαιξαν 120 λεπτά αλλά ηττήθηκαν κιόλας στα πέναλτι. Προβληματική εμφάνιση, πολύ κακό αποτέλεσμα ιδιαίτερα άμα αναλογιστούμε την κούραση που έβγαλε μία τέτοια αναμέτρηση. Σαν να μην έφτανε αυτό, η απουσία του Καρέλη αναμένεται να αποδυναμώσει το επιθετικό κομμάτι καθώς άλλος φορ κλάσης δεν υπάρχει. Βέβαια ο Ολυμπιακός μας έχει αποδείξει πως μπορεί να φάει γκολ και από τον αέρα οπότε… ίσως βρει πράγματι ένα τέρμα.

Η εκτίμηση μας ωστόσο θα είναι τελείως αντίθετη. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί πολλές καταστάσεις επιθετικά. Οι Αγρινιώτες θα παίξουν επιθετικά, θα ανοιχτούν και οι ερυθρόλευκοι με τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν, θα βρουν σίγουρα ευκαιρίες. Το over 1,5 γκολ της ομάδας του Μίτσελ πληρώνει στο 1.83 και είναι μια χαρά καθώς ποντάρουμε στο καλό κομμάτι της ομάδας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:00
Σαλερνιτάνα - Σπέτσια
Over 2,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Over 1,5 γκολ Ολυμπιακού
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις