Διπλασιασμοί σε Νησί και Αγρίνιο

Προγνωστικά: Διπλασιασμοί σε Νησί και Αγρίνιο #Roume

Με αγώνες από την Championship και από την ελληνική Σούπερ Λιγκ ασχολείται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι, δεν θα μιλήσουμε για τη προηγούμενη – αρκετά άτυχη – εβδομάδα. Αντιθέτως, θα πάμε κατευθείαν προς Γιορκσάιρ, Σάντερλαντ και Αιτωλοακαρνανία για να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Ψάχνει το τέλος της κατρακύλας

Πάμε να ξεκινήσουμε από την Αγγλία και το Νότιο Γιορκσάιρ, εκεί που η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Νόριτς Σίτι. Και οι δύο είναι ομάδες που θα κυνηγήσουν με αξιώσεις την άνοδο, αν και θεωρώ τις «Λεπίδες» καλύτερες και μέσα στα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια, όμως, δεν με επιβεβαιώνουν, αφού οι τραυματισμοί τους λύγισαν και έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. Ευτυχώς για αυτούς, οι φιλοξενούμενοι έχουν παρόμοια φόρμα, αφού μετράνε μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα ικανή και για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ ψάχνει μια νίκη που θα την βάλει πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού σε ένα «Μπράμαλ Λέιν» που πιθανότατα… θα βράζει. Τα προγνωστικά είναι ελαφρώς υπέρ της και εγώ… ελαφρώς θα την στηρίξω, κρατώντας για μία δυάδα τη διπλή ευκαιρία της σε απόδοση 1.41 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μην την γρουσουζέψουν οι μαυρόγατες

Πάμε και στο «Στέιντιουμ οφ Λάιτ», όπου η Μπέρνλι θα ψάξει μια απόδραση κόντρα στη Σάντερλαντ. Οι «Μαυρόγατες» επέστρεψαν στη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη League One, προσπαθούν να επανέλθουν στη Premier League (όπου και – μεταξύ μας – φυσικά και ανήκουν), και έχουν κάνει καλό ξεκίνημα – δεδομένων των συνθηκών. Το άλμα από τη μία κατηγορία στην άλλη είναι από τα μεγαλύτερα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αν σκεφτούμε ότι η Μπέρνλι μόλις έπεσε από την Prem, καταλαβαίνουμε το πόσο δύσκολο είναι το σημερινό της έργο. Η ομάδα του Κομπανί, παρά το ότι βρίσκεται μια λίγκα κάτω, είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι με ένα πιο νεανικό, πλήρες και διψασμένο ρόστερ και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι και πάλι στη Premier League, δείχνοντας και ένα πολύ πιο καλαίσθητο πρόσωπο.

Εκτίμηση: Το ματς κρύβει παγίδες, όπως κάθε άλλο σε αυτό το πρωτάθλημα, όμως πιστεύω ότι οι «Κλάρετς» δεν θα φύγουν με άδεια χέρια και θα πάρουν έστω το «Χ», κάτι που δίνεται στο 1.42 στο Pamestoixima.gr, δίνοντάς μας μια δυάδα ακριβώς στον διπλασιασμό.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δείχνει γκολ η ιστορία

Σε ένα ταξίδι που μόνο η μπαλίτσα μπορεί να προσφέρει, πάμε από το Σάντερλαντ στο Αγρίνιο, για το ματς ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό. Ωραίοι οι Αγρινιώτες, παίζουν καλή μπαλίτσα από πέρυσι και έτσι συνεχίζουν και φέτος. Έχουν αφήσει πίσω τους τις εποχές που πάλευαν για τη παραμονή και φέτος γλυκοκοιτάζουν τα play-off και την… Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, προσπαθεί να ορθοποδήσει από το πολύ κακό του ξεκίνημα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το Αγρίνιο. Το ζευγάρι γενικά μας δίνει γκολ, με τις τέσσερις τελευταίες τους συναντήσεις να μας δίνουν τέρματα και από τις δύο πλευρές, κάτι που περιμένω και αύριο.

Εκτίμηση: Ύποπτη η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, καλός στην έδρα του ο Παναιτωλικός. Δεν ξέρω αν θα στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός, πάντως σίγουρα βλέπω να σκοράρουν οι γηπεδούχοι, με το αμφίτερμα να παίζει λίγο άνω του διπλασιασμού, πάλι στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 2.00
17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νόριτς Σίτι
1.41
17:00
Σάντερλαντ - Μπέρνλι
Χ2
1.42
BET: 15 units
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις