Σάββατο σε Ισπανία και Ελλάδα έως 1.98

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ελλάδα ποντάρει ο #Blackbird με combo και γκολ σε απόδοση έως και 1.98

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα στα προγνωστικά, σε Ισπανία και Ελλάδα.

Προγνωστικά: Combo στην Καστίλλη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιβηρική και την αναμέτρηση της ανεβασμένης Βαγιαδολίδ, η οποία υποδέχεται την πολύ καλή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ.  Μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1 της Θέλτα , κυριαρχώντας στην αναμέτρηση φτάνοντας έτσι τους έντεκα βαθμούς.  Συνεχίζει την φοβερή πορεία της η Σοσιεδάδ στην φετινή σεζόν. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα και από την νίκη της με 1-0 απέναντι στην Μαγιόρκα.

Σε ανοδική πορεία η γηπεδούχος, όμως πέφτει πάνω σε μια Σοσιεδάδ με εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύει η  μέχρι τώρα πορεία της. Safe προτιμώ να κινηθώ, δε πιστεύω ότι θα ηττηθεί, ικανοποιητικό το X2 συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 1.80 στην Novibet.

Αξίζει το 1.98

Στην ελληνική πραγματικότητα, λίγο αργότερα ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο. Τις καλές εμφανίσεις συνέχισε ο Ατρόμητος μεσοβδόμαδα, παίρνοντας την πρόκριση στην Τρίπολη στην παράταση με 1-3.  Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου για πολύ λίγο δεν πήρε ένα σημαντικό βαθμό. Πρόκληση η αποψινή αναμέτρηση, με δύο ομάδες οι οποίες πιστεύω θα διεκδικήσουν μια θέση στην εξάδα. Η ομάδα του Βόλου, «πέταξε» εκτός κυπέλλου τον Ιωνικό, με το ευρύ 4-0. Στο πρωτάθλημα ο Βόλος τα πάει εξίσου καλά, νίκησε και τον Λεβαδειακό, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Πιστεύω πως θα δούμε γκολ, άλλωστε και οι δύο έχουν την ικανότητα μπροστά. Στο 1.98 το αμφίτερμα στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:15
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χ2 & over 1,5
1.80
BET: 25 units
Μονό
19:00
Ατρόμητος - Βόλος
Goal/goal
1.98
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις