Κόντρα των «best of the rest» στη Μασσαλία

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Αποδόσεις από 1.85 έως 3.45 στις σημερινές επιλογές του Cascadeur από τη Γαλλία. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του «Βελοντρόμ»

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι! Επιστροφή στη δράση σήμερα για τη στήλη με την 12η και 13η αγωνιστική σε Ligue 1 και Ligue 2 αντίστοιχα. Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένουμε τα ΜονπελιέΛιόν και ΜαρσέιγΛανς ενώ από τη Ligue 2 θα σταθούμε στα ΓκρενόμπλΒαλενσιέν και ΝιόρΝτιζόν για τα προγνωστικά Γαλλίας. Για πάμε…

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά Γαλλίας: Με τα γκολ στο «Μοσόν»

Πρώτη στάση στο «Σταντ ντε λα Μοσόν». Περίοδος αλλαγών στα στρατόπεδα των Μονπελιέ και Λιόν καθώς αμφότερες προχώρησαν σε αλλαγές στην άκρη του πάγκου. Η ήττα από τη Λανς ήταν η αφορμή για την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό. Στη θέση του -μέχρι νεωτέρας- ο υπηρεσιακός Πιτό. Λίγο νωρίτερα απολύθηκε και ο Μποζ από τη Λιόν η οποία επανέφερε στο προσκήνιο τον έμπειρο Λορέν Μπλαν.

Σχεδόν πάντα η αλλαγή προπονητή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε μια ομάδα επομένως περιμένουμε μια Μονπελιέ με διάθεση. Θετικά ήταν και τα πρώτα δείγματα της Λιόν υπό της οδηγίες του Μπλαν. Μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 στη Ρεν ωστόσο είχε καλή εμφάνιση και σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο βάσει απόδοσης.

Ζευγάρι που μας προδιαθέτει για γκολ, κάτι που ενισχύεται και από την παράδοση μεταξύ τους (έξι over στα δέκα τελευταία, οκτώ στα δέκα goal/goal). Ως πρώτη επιλογή θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 που βρίσκουμε στο 1,85 από το Pamestoixima.gr. Δεύτερη επιλογή θα είναι ένα combo με γκολ στο ημίχρονο και κάρτες, σε τιμές διπλασιασμού από τη Novibet..

Κρας τεστ στη Μασσαλία

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η βραδινή αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λανς. Ίσως οι δύο καλύτερες ομάδες μετά την Παρί φέτος στη Ligue 1, μεταξύ των οποίων ενδεχομένως να παιχτεί και η 2η θέση. Από ήττα στο ντέρμπι με την Παρί προέρχεται η Μαρσέιγ (1-0), παιχνίδι στο οποίο είχαν καλή παρουσία και μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα. Επανήλθαν στις νίκες οι «λανσουά» (1-0 τη Μονπελιέ) μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Λιλ (1-0).

Ισορροπημένο μοιάζει το ζευγάρι, δεν αποκλείεται να δούμε μια ισοπαλία εδώ. Η κόπωση ενδεχομένως να παίξει το ρόλο της με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει δέκα παιχνίδια μέσα σε 1,5 μήνα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε κανένα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα από έδρες δεν επικράτησε ο γηπεδούχος (τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία).

Ματς που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τίμιο το 3.45 της ισοπαλίας από το Pamestoixima.gr, θα μπει στις επιλογές μας. Επιπλέον,θα ποντάρουμε και στο να περάσει το σκορ από το 1-1, σημείο που εντοπίζεται στο 2.60 στη Novibet.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πιθανή μοιρασιά έχουμε και στο ΓκρενόμπλΒαλενσιέν. Σε καλή κατάσταση και οι δύο με τη Γκρενόμπλ να μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (3-1-0) και τη Βαλενσιέν να προέρχεται από τρία συνεχόμενα τρίποντα. Στο 3.10 εντοπίζουμε το Χ στη Novibet και θα το επιλέξουμε.

Σε κακή κατάσταση αμφότερες

Με τα γκολ θα πάμε στο «Ρενέ Γκαγιάρ». Ούτε με τον Αλμέιδα στον πάγκο δείχνει να μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Νιόρ αν και στο τελευταίο απέναντι στη Γκρενόμπλ, η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε μόλις στο 9′ επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Σε κακό φεγγάρι και η Ντιζόν η οποία έχει να κερδίσει από τις 27 Αυγούστου (1-2 στη Μετς, 0-2-5 έκτοτε).

Ευνοεί πάντως τα γκολ η μεταξύ τους παράδοση καθώς είχαμε over στα τέσσερα πιο πρόσφατα αλλά και πέντε goal/goal στα έξι τελευταία παιχνίδια μέσα-έξω.

Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα η Νιόρ, κάπου θα σταματήσει το σερί. Ένα γκολ μπορεί να το βρει και η Ντιζόν. Κοντά στον διπλασιασμό το αμφίτερμα από το Pamestoixima.gr, αξίζει ένα ποντάρισμα. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
18:00
Μονπελιέ - Λιόν
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 12 units
Combo
18:00
Μονπελιέ - Λιόν
Over 0,5 ημίχρονο & over 3,5 κάρτες
2.02
BET: 10 units
Μονό
20:00
Γκρενόμπλ - Βαλενσιέν
Χ
3.10
BET: 5 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Ντιζόν
Goal/goal
1.92
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Λανς
Χ
3.45
BET: 6 units
Ειδικό
22:00
Μαρσέιγ - Λανς
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1
2.60
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις