Novileague F.C.: Σαββατοκύριακο με έπαθλο 80.000€*

Novileague F.C.: Σαββατοκύριακο με έπαθλο 80.000€*

H Novileague FC απογειώνει τη διασκέδαση!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται, μοιράζοντας συναρπαστικά και μοναδικά δώρα* για όλους!

H Novileague FC απογειώνει τη διασκέδαση!

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ισπανία γέμισαν το πρόγραμμα και χάρισαν πλούσια δώρα* τρία μέλη του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet. Πιο συγκεκριμένα οι 00****FF, Li****s8 και VA****NO κατάφεραν να προβλέψουν σωστά και τα 10 σημεία της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής, κερδίζοντας από 3.334€* μετρητά έκαστος!

Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα της Novileague F.C. επικεντρώνεται στην Super League και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Σάββατο, τρία ντέρμπι εμπεριέχονται στο κουπόνι του διαγωνισμού. Στο Λονδίνο, οι φορμαρισμένες Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπόσχονται μάχη μέχρι τελικής πτώσης, με στόχο την διαφύλαξη των θετικών σερί τους.

Στην Μαδρίτη, η αήττητη έως τώρα Ρεάλ υποδέχεται την Σεβίλλη, που ψάχνεται ακόμα. Μάλιστα, το σύνολο του Χόρχε Σαμπάολι καλείται να διαχειριστεί και την αρνητική παράδοση που διατηρούν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου μετράει μία ισοπαλία και δώδεκα ήττες στις 13 πιο πρόσφατες επισκέψεις της!

Την Κυριακή, το ενδιαφέρον μονοπωλεί η ματσάρα στη Λεωφόρο, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Οι «πράσινοι» με νίκη κάνουν το «9 στα 9» και ισοφαρίζουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα! Οι «κίτρινοι» θέλουν να βάλουν φρένο στον αντίπαλό τους και να ανεβάσουν την ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος, είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της εκάστοτε ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν το ακριβές σκορ και τον πρώτο σκόρερ στα Extra Match το ποσό ανεβαίνει έως τις 40.000€*!

Διεκδίκησε έως 120.000€* κάθε εβδομάδα στην Novileague F.C

Τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Novileague FC είναι τα εξής (22/10): Μονπελιέ-Λυών, Ατρόμητος-Βόλος, Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βαλένθια-Μαγιόρκα, Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ, Φιορεντίνα-Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη, Μαρσέιγ-Λανς

Extra Match Ακριβές Σκορ και Πρώτος Σκόρερ (22/10): Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Novileague FC είναι τα εξής (23/10): Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Σαουθάμπτον-Άρσεναλ, Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ-Νιουκάστλ, Χέρτα-Σάλκε, Αταλάντα-Λάτσιο, Παναθηναϊκός-Άρης, ΠΑΟΚ-Αστέρας, Λιλ-Μονακό, Ρόμα-Νάπολι

Extra Match Ακριβές Σκορ και Πρώτος Σκόρερ (23/10): Παναθηναϊκός-Άρης

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις