Πληρωμές που φθάνουν έως το 5.35!

προγνωστικά

Προγνωστικά για όλες τις τσέπες και όλα τα γούστα έχει ο #TheMagician απόψε στην στήλη των προγνωστικών του από αγώνες της Ευρώπης.

Καλημέρα σας, Ποδοσφαιρική πανδαισία και αυτό το Σαββατοκύριακο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε φουλ ρυθμούς και είμαστε εδώ να σας προτείνουμε τα πιο συμφέρον προγνωστικά στο δρόμο για το ταμείο.

Προγνωστικά: Στην έδρα – κολαστήριο

Τα δυο παιχνίδια χωρίς να σκοράρει είναι πολλά για την φετινή Μάντσεστερ Σίτι. Μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Κοπεγχάγη για το Champions League ακολούθησε η πρώτη ήττα για το πρωτάθλημα στην έδρα της Λίβερπουλ με 1-0. Ευκαιρίες για να σκοράρει είχε πολλές και στα δυο παιχνίδια αλλά τις σπατάλησε. Είναι στην δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ. Επιστρέφει στους αγώνες εντός έδρας όπου πραγματικά δεν χαρίζεται αφού σε πέντε παιχνίδια πέτυχε τουλάχιστον τέσσερα τέρματα! Μονοπωλεί την κατοχή μπάλας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Η Μπράιτον από την άλλη φαίνεται να είναι η άτυχη της ημέρας γιατί θα βρει την αντίπαλο της αποφασισμένη και φουριόζα για την νίκη. Τέσσερα παιχνίδια μακριά από την νίκη με δυο ήττες και μάλιστα στα τρία τελευταία δεν σκόραρε. Κάκιστη η παράδοση που έχει καθώς φεύγει με ήττες από το Μάντσεστερ. Μετά την φυγή του Πότερ για την Τσέλσι ήρθε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αλλά σε τέσσερα παιχνίδια ως προπονητής συγκέντρωσε δυο βαθμούς.

Δεν αναμένεται να στραβoπατήσει η πρωταθλήτρια με αντίπαλο την Μπράιτον. Κρατάμε από το παιχνίδι τον άσο & over 2,5 σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Έχει καταθέσει τα πειστήρια της

Η Μίλαν μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους στην έδρα της και τα έχει πάει μια χαρά. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Νάπολη που σκόραρε αλλά ηττήθηκε κέρδισε Γιουβέντους, Ίντερ, Ουντινέζε και Μπολόνια. Έβγαλε διπλό την τελευταία αγωνιστική στην Βερόνα με τέρμα στο 81ο λεπτό του Τονάλι. Τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας.  Πέντε νίκες στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί την Τρίτη παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Champions League.

Η Μόντσα τις πρώτες έξι αγωνιστικές με τον Στρόππα στον πάγκο συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό. Με την άφιξη του Παλλαντίνο μάζεψε εννέα στις τελευταίες τέσσερις νικώντας κατά σειρά τις Γιουβεντους (εντός), Σαμπντόρια (εκτός) και Σπέτσια (εντός). Ηττήθηκε όμως από την Έμπολι με 1-0 εκτός έδρας στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Βέβαια τώρα το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ υψηλότερο. Οι ισχυροί άνδρες της Μόντσα, Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι δεν ξέρω εάν θέλουν να στεναχωρήσουν την αγαπημένη τους Μίλαν.

Η Μίλαν έχει 7/7 νίκες στο πρωτάθλημα με over 1,5 ενώ πέντε από αυτές ήταν σε συνδυασμό με over 2,5. Θα κρατήσουμε για ασφάλεια τον άσο & over 1,5 σε απόδοση 1.62 στο Pamestoixima.gr.

Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, ίσως σκοράρουν. Aλλά οι γηπεδούχοι της Μίλαν θέλουν την νίκη για να ακουμπήσουν κορυφή. Κρατάμε με περισσότερο ρίσκο τον άσο & over 2,5 με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr.

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς. Ισορροπία στα αποτελέσματά του με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, με τέσσερα under και τέσσερα over 2,5 τέρματα. Έχασε στην έδρα του από τον Βόλο και την ΑΕΚ αλλά πρόλαβε να δώσει χαρά στους οπαδούς του στην νίκη με 3-1 επί του Άρη. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας με έξι τέρματα, Καρέλη. Με τους μεγάλους της κατηγορίας δείχνει να μην τα πηγαίνει καλά η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Φάληρο, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-1. Ο Μίτσελ ήρθε ως γνώστης της ομάδας και του πρωταθλήματος για να δώσει πνοή στην ομάδα ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Με το ρόστερ που διαθέτει και τους στόχους που έχει, σε αγώνες όπως ο σημερινός θα πρέπει να βάλει τις βάσεις της νίκης από νωρίς για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Ήδη απέχει δέκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τέσσερις από την δεύτερη ΑΕΚ. Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση και γκρίνια.

Σοβαρότατη η απώλεια του Καρέλη από τους γηπεδούχους. Θα το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός που θελει να δώσει ταυτόχρονα και απαντήσεις. Κρατάμε το διπλό & over 1,5 σε απόδοση  1.98 στο Pamestoixima.gr.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες έξι στις επτά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα στην έδρα του Παναιτωλικού έφυγε με το διπλό & over 2,5. Σημείο με απόδοση 2.65 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Γκολ και θέαμα

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας με μια συμφέρουσα απόδοση αγώνα από την δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Η Μπελιντσόνα πέμπτη στην βαθμολογία με 19 βαθμούς και υποδέχεται την Ιβερντόν που έχει έναν περισσότερο. Σ’ έξι αγώνες εντός οι γηπεδούχοι έχουν μόνο ένα under 2,5 ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός μετράνε 6/6 over 2,5. Εάν θέλουμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω βλέπουμε ότι και οι δυο ομάδες εντός – εκτός αντίστοιχα έχουν πέντε over 3,5 και μόλις έναν αγώνα με λιγότερα από τέσσερα τέρματα. Επιθετικές και οι δυο ομάδες με άμυνες σαν ελβετικό τυρί! Θα κρατήσουμε το over 3,5 σε απόδοση 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.26
17:00
Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον
1 & over 2,5
1.65
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.98
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.56
19:00
Μίλαν - Μόντσα
1 & over 1,5
1.62
19:00
Μπελιντσόνα - Ιβερντόν
Over 3,5
2.20
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 5.35
19:00
Μίλαν - Μόντσα
1 & over 2,5
2.02
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2 & over 2,5
2.65
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις