Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague με ενισχυμένες αποδόσεις

Η πρώτη διαβολοβδομάδα στη φετινή Euroleague ολοκληρώνεται την Παρασκευή με τις δύο ελληνικές ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους!

Ο Παναθηναϊκός (1-2) υποδέχεται τη Μονακό (2-1) στο ΟΑΚΑ (21:00), με βασικό στόχο να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στις νίκες. Οι «πράσινοι», μετά τη βαριά ήττα (94-65) στο Βερολίνου από την Άλμπα, φιλοδοξούν να επανεμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο. Προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους από τόσο νωρίς με τις θέσεις της οκτάδας. Το «τριφύλλι» στην πρωτεύουσα της Γερμανίας κατέρρευσε σε άμυνα και επίθεση. 

Ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» ήταν ο Άντριους που πέτυχε 13 πόντους. Πλέον, οι «πράσινοι» αναζητούν αντίδραση και «αγκάθι» παραμένει η απουσία του Νέιτ Γουόλτερς. Η Μονακό φέτος δαπάνησε αρκετά χρήματα και φιλοδοξεί να δώσει το παρών στο Final-4. Οι Μονεγάσκοι στηρίζουν τα πάντα στην τετράδα των Τζέιμς, Λόιντ, Οκόμπο και Ντιαλό, που είναι ικανή να διαλύσει οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα. 

Αυτό έγινε μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 78-70. Οι δυο ομάδες πέρσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Μονακό πανηγύρισε δύο νίκες στα ισάριθμα ραντεβού τους, μάλιστα σε αμφότερα με ιδιαίτερη άνεση (83-91, 75-63). 

Παναθηναϊκός – Μονακό 1 (+3,5): 1.95 2 (-3,5): 1.86

Ο Ολυμπιακός έχει νέα αποστολή στην Ισπανία, αυτή τη φορά στην Χώρα των Βάσκων (21:30). Το σύνολο του Μπαρτζώκα μοιάζει με τρένο που δεν κάνει στάσεις. Οι δύο ομάδες με 3-0 συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και υπόσχονται μεγάλο παιχνίδι. Η Μπασκόνια αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Στις δύο τελευταίες νίκες, με Ερυθρό Αστέρα (92-75) και Παρτιζάν (103-96), ο Μάρκους Χάουαρντ σκόρπισε τρόμο πετυχαίνοντας συνολικά 66 πόντους με τρομερά ποσοστά πίσω από την γραμμή των 6.75!

Οι «ερυθρόλευκοι» λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και την Τετάρτη πέρασαν νικηφόρα (87-89) από την έδρα της Ρεάλ. Αποδεικνύοντας ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Ο συνήθης ύποπτος Σάσα Βεζένκοφ έστησε πάρτι στις δύο ρακέτες με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας έβγαλε ηγετικά χαρακτηριστικά και πέτυχε το νικητήριο καλάθι με 3 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη.

Η ιστορία των μονομαχιών των δύο, προϊδεάζει για παιχνίδι-θρίλερ. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρόσφατο καρέ επισκέψεων στην Βασκονία μετρούν δύο νίκες, ισάριθμες ήττες. Την περασμένη σεζόν επικράτησαν με 62-72, παίζοντας καταπληκτική άμυνα.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 1 (+4,5): 1.85 2 (-4,5): 1.92

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις