ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Οι Bet Builder επιλογές για τα ματς Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Οι Bet Builder επιλογές για τα ματς Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Οι Bet Builder επιλογές για τα ματς Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

Οι Bet Builder επιλογές για τα ματς Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

Ανάλυση και προγνωστικά για τις μάχες των αιωνίων στο δεύτερο μέρος της διαβολοβδομάδας!

Τη βραδιά που ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ταπείνωση στο Βερολίνο, ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στη Μαδρίτη πιστοποιώντας ότι αποτελεί την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης τη συγκεκριμένη περίοδο. Η Ευρωλίγκα όμως είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Απαιτείται αντοχή συνέπεια και συνέχεια.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε πανάξια μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη την  Τετάρτη, κερδίζοντας τη Ρεάλ με 87-89. Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν την εκτίμηση που τους ήθελε να αποτελούν την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός  φιγουράρει αήττητος στην κορυφή, έχοντας περάσει από Βαρκελώνη και Μαδρίτη. Ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς, όμως οι Πειραιώτες αποδεικνύουν πολύ πειστικά ότι και φέτος έχουν υψηλές προδιαγραφές.

Αήττητη βέβαια είναι και η Μπασκόνια του Joan Penarroya. Η νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Βαλένθια στη La Fondeta έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους Βάσκους οι οποίοι έκαναν μια τεράστια ανατροπή στη Μπουέσα επί της Παρτίζαν και κατέβαλαν επίσης την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα με ένα πολύ δυνατό δεύτερο ημίχρονο.

Στα δύο ματς με τις ομάδες της Σερβίας, ο ρούκι Μάρκους Χάουαρντ έδωσε σόου, παρουσιάζοντας ένα δείγμα των ικανοτήτων του σε αυτό το επίπεδο. Ο μικρόσωμος πρώην γκαρντ των Νάγκετς  «έγραψε» 63 πόνους με 15/24 (!) τρίποντα απέναντι σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα χαρίζοντας στη Μπασκόνια δύο πολύτιμες νίκες. Ο Χάουαρντ έχει μια εκπληκτική ευχέρεια στην εκτέλεση μετά από ντρίμπλα, γρήγορη απελευθέρωση και τη δυνατότητα να πάει παντού με τη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι βρήκε άμυνες με συγκεκριμένες αδυναμίες και τις «κομμάτιασε» όμως η ποιότητα του είναι δεδομένη (όσοι τον παρακολουθούσαν στα χρόνια του στο Marquette σίγουρα δεν νιώθουν ιδιαίτερη έκπληξη σήμερα).

Βet Builder με Πόντοι Over 148.5 και Alec Peters Πόντοι 8+ σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan

Για τον Ολυμπιακό θα είναι σημαντικό να βάλει φρένο στον Χάουαρντ  (μπορεί να το κάνει) αλλά και συνολικά σε μια ομάδα που τρέχει και σουτάρει αποτελεσματικά αλλά παράλληλα αναπτύσσεται με χαμηλό αριθμό λαθών. Εκτός του Χάουαρντ, ο Penarroya έχει παίκτες όπως ο Γκεντράιτις, ο Χομς, ο Μαρίνκοβιτς αλλά και ο Κοστέλο που μπορούν να ανοίξουν με μεγάλη συνέπεια τις άμυνες με την περιφερειακή τους εκτέλεση. Ο Ντάριους Τόμπσον (ένας ακόμα ρούκι στην  Ευρωλίγκα) κάνει επίσης πολύ δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση μετρώντας 12.3 πόντους και 7.3 τελικές πάσες για 2.0 λάθη ενώ σουτάρει με 50% από το τρίποντο (5/10 σουτ, όχι ακριβώς το δυνατό του σημείο). Ο Αμερικανός με το μέγεθος, το δημιουργικό του ταλέντο και την αμυντική του συνέπεια συμπληρώνει αρμονικά τον Χάουαρντ στο backcourt.

Το πλεονέκτημα στο «ζωγραφιστό»

Στο ματσάρισμα αυτό ο Ολυμπιακός έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη ρακέτα καθώς  οι Βάσκοι (ειδικά με την απουσία του Enoch) δεν έχουν τη δύναμη και τα «κιλά» για να ματσάρουν τους ψηλούς του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η ελληνική επίθεση οφείλει να επιτεθεί στον Κότσαρ με τον Φαλ (γρήγορα –αν όχι από την αρχή- θα δούμε εκεί τον πιο δυνατό Κοστέλο) και να κεφαλαιοποιήσει το πλεονέκτημα της στη ρακέτα μεθοδικά.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν έξτρα χώρους τραβώντας τους ψηλούς της ελληνικής ομάδας στην περίμετρο με την ικανότητα του Κοστέλο στο σουτ . Κομβικός παράγοντας το ενεργειακό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έρχεται στη Βιτόρια μετά από μια μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη πνευματική παγίδα που έχει να διαχειριστεί. H αναμέτρηση με τη Ρεάλ ήταν πολύ απαιτητική και ο κίνδυνος αδειάσματος, σωματικού ή συναισθηματικού, ελλοχεύει.

Bet Builder με Χάντικαπ Μπασκόνια+10.5 και Μoustapha Fall Πόντοι 7+ σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan

 

Παναθηναϊκός – Μονακό

Η κατηφόρα στο Βερολίνο ήταν μεγάλη για τον Παναθηναϊκό που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της πολύ φορμαρισμένης Άλμπα. Στο αντίστοιχο Preview σας είχαμε προετοιμάσει για τη δυναμική των Γερμανών και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα.

Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από το επιθετικό ριμπάουντ, το δίδυμο των κυρίως δημιουργών –Μπλατ και Σίκμα- έκανε πάρτι και η διαφορά ξέφυγε. Όταν δεν είσαι έτοιμος (κυρίως πνευματικά, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ήταν) να παίξεις ένα τέτοιο ματς στην Ευρωλίγκα, η ισοπέδωση ισοδυναμεί με μια υπαρκτή πιθανότητα.  Μοναδικά θετικά σημεία από το βράδυ της Τετάρτης για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν η ανταπόκριση του Άντριους που είχε ένα καλό ματς και το γεγονός ότι ο Μαντζούκας πήρε χρόνο και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί (αν και αυτό μάλλον το γνωρίζαμε).

Πλέον στον δρόμο των πρασίνων βρίσκεται μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης, η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι έρχονται στην Αθήνα μετά από μια άσχημη εμπειρία στο Τελ Αβίβ, όπου ηττήθηκαν παθαίνοντας μπλακ-άουτ και χάνοντας μια μεγάλη διαφορά σε ένα ματς που ήλεγχαν πλήρως. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα που ακολούθησε τον θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας Αναντολού στο Πριγκιπάτο.

Η Μονακό έχει δημιουργήσει φέτος ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πρόκειται για μια από τις πιο βαριά «οπλισμένες» ομάδες στην Ευρωλίγκα σε όρους επιθετικού ταλέντου αλλά και (συνολικά) ποιοτικού βάθους. Ο Μάικ Τζέιμς πλαισιώθηκε από τους Λόιντ και Οκόμπο ενώ ο Τζον Μπράουν και ο «πρωταθλητής» Μόερμαν κούμπωσαν άψογα στη γραμμή ψηλών του Σάσα Ομπράντοβιτς. Αθλητικότητα, ταλέντο και ικανότητα στην προσωπική φάση, δυναμισμός και πλουραλισμός είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό προφίλ των Μονεγάσκων.

Η αναμέτρηση αυτή συνιστά μια μεγάλη πρόκληση για την άμυνα των πρασίνων η οποία είχε κερδίσει κάποια εγκωμιαστικά σχόλια μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές (ήταν Νο2 στη διοργάνωση) αλλά παραδόθηκε άνευ όρων στο Βερολίνο. Εάν η Μονακό καταφέρει να ανέβει ψηλά στο σκορ, θα είναι δύσκολο για την ελληνική ομάδα να ακολουθήσει. Δεν έχει την παραγωγική δυναμική αυτός ο Παναθηναϊκός (ειδικά τώρα που αγωνίζεται χωρίς τον βασικό του πόιντ γκαρντ) για να το πράξει. Η Μακάμπι κατέβασε στο πάτωμα τους παραγωγικούς δείκτες των Μονεγάσκων (7/27 τρίποντα, 0/8 ο Τζέιμς) δυσκολεύοντας πολύ την ανάπτυξη της επίθεσης τους (10 τελικές πάσες για 12 λάθη) με τον Τζόρνταν Λόιντ να αποτελεί το μοναδικό παίχτη που διασώθηκε για τους φιλοξενούμενους. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να καταφέρει κάτι αντίστοιχο;

Το «χοντρό» παιχνίδι στη γραμμή των φόργουορντ

To «τριφύλλι» οφείλει να ματσάρει την ενέργεια και τον δυναμισμό της Μονακό στις θέσεις των φόργουορντ. Ο εξαιρετικός Ντιαλό και οι Μπλόσομγκεϊμ-Μπράουν συνθέτουν μια τριάδα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά στο ενεργειακό και αμυντικό κομμάτι. Εάν ο Παναθηναϊκός χάσει τη μάχη στη συγκεκριμένη γραμμή δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Παρά το γεγονός ότι αναγκαστικά θα ανέβει (και) στη θέση «1» , ο Ματέους Πονίτκα με το φυσικό/αθλητικό του πακέτο θα είναι κομβικός στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να αναχαιτίσει  τους φόργουορντ  του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα ποντάρει επίσης στους δύο ψηλούς του για να φέρει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Ο Παπαγιάννης δεν ήταν καλός στο Βερολίνο και πρέπει να επιστρέψει στο καλό μπάσκετ (ακόμα δεν βρίσκεται σωματικά στο 100% μετά τον τραυματισμό του, είναι μια πραγματικότητα και όχι δικαιολογία) ενώ η δραστηριότητα του Γκουντάιτις στο low post θα αποτελέσει «εργαλείο» για να ελέγξουν οι γηπεδούχοι τον ρυθμό.

Προαπαιτούμενο για να βαδίσει η ελληνική ομάδα το μονοπάτι της νίκης, ο μικρός αριθμός λαθών. Δεν μπορείς να πετάξεις κατοχές και να δώσεις ευκαιρίες ανοιχτού γηπέδου σε αυτή τη Μονακό. Είναι κατανοητό ότι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο backcourt και την ικανότητα των παιχτών του Ομπράντοβιτς να μπαίνουν στις γραμμές πάσας,  αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Οι πράσινοι έρχονται από μια πολύ άσχημη εμφάνιση στο Βερολίνο και οφείλουν να απαντήσουν για να μη βρεθούν από νωρίς να κυνηγούν στη διοργάνωση, έχοντας χάσει έδαφος. Επιστρέφουν στην έδρα τους και η λογική λέει ότι θα είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να καταθέσουν όση ενέργεια έχουν στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ματσάρει τον συγκεκριμένο αντίπαλο στο ενεργειακό κομμάτι για να έχει ελπίδες νίκης.

Bet Builder με Χάντικαπ Παναθηναϊκός +10.5 και Πόντοι Over 150.5 σε απόδοση 1.89 στη Stoiximan

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις