Συνεχίζει το τρένο του Μπαρτζώκα στο 2.10

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague του #Makrakis στην τελευταία ημέρα της «διαβολοεβδομάδας» με την Άλμπα και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Καλημέρες. 4η αγωνιστική στην Euroleague με τις ομάδες να έχουν δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής τους. Φενέρ, Άλμπα, Ολυμπιακός και Μπασκόνια οι αήττητες μέχρι στιγμής ομάδες. Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να αναλύσουμε προγνωστικά Euroleague για πρώτη φορά φέτος.

Προγνωστικά Euroleague: Εφές – Άλμπα Βερολίνου

Η Εφές όπως και πέρυσι δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Δύο ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια. Δεν φαίνεται βέβαια να τον νοιάζει τόσο πολύ αυτό τον Αταμάν, που θέλει την ομάδα του έτοιμη στα Play Offs. Η Άλμπα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας επτά σερί νίκες. Την Τετάρτη διέλυσε το «φάντασμα» του Παναθηναϊκού και παρά τις απουσίες έρχεται με φιλοδοξίες στην Πόλη.

Τα τρία τελευταία χρόνια οι Γερμανοί βάζουν δύσκολα στους πρωταθλητές, χωρίς να έχουν ηττηθεί με πάνω από δέκα πόντους. Πόσο μάλλον απόψε που έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα. Έχουμε να κάνουμε επίσης με δύο ομάδες που σκοράρουν καλά. Και οι δύο στα δύο από τα τρία πρώτα παιχνίδια τους ξεπέρασαν τους 90 πόντους. Για να κλείσουμε, στα προγνωστικά Euroleague θα επιλέξω την Άλμπα με πλεονέκτημα 15 πόντων μαζί με το over 154,5 πόντων. Επιλογή που βρίσκεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά euroleague με το παιχνίδι των αήττητων Μπασκόνια και Ολυμπιακού στην Βιτόρια. Τρομερό ξεκίνημα για τους Ισπανούς, που όμως κακά τα ψέματα δεν έχουν αντιμετωπίσει καμία διεκδικήτρια οκτάδας μέχρι στιγμής. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν μετά την Βαρκελώνη και την Μαδρίτη, νικώντας δύο από τα μεγάλα φαβορί για φέτος.

Δυσκολεύονται παραδοσιακά οι Πειραιώτες στην Ισπανία απέναντι στον αποψινό αντίπαλο, συν ότι θα έχουν κάποια κούραση από το ματς της Τετάρτης. Παρόλα αυτά όμως θεωρώ πως έχουν το απαραίτητο βάθος στο πάγκο, την ποιότητα και πάνω απ’ όλα την απαραίτητη ψυχολογία ώστε να κάνουν το 4-0. Ε, δεν μπήκαν τα τρίποντα προχθές, απόψε θα μπουν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
20:30
Εφές - Άλμπα Βερολίνου
2 (+ 15,5) & over 154,5
2.05
BET: 20 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Ολυμπιακός
2 ημίχρονο & 2 (-3,5)
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις