Τριπλασιάζει η έκπληξη του θεσμού

προγνωστικά

Προγνωστικά από την EuroLeague έχει ο #MasterBetChef, ο οποίος στηρίζει τη φετινή έκπληξη της διοργάνωσης σε αποδόσεις έως 3.00.

Αγαπητοί φίλοι, η Άλμπα Βερολίνου μας πλήρωσε καλά, με μεγάλες αποδόσεις στα προγνωστικά της προηγούμενης στήλης. Δεν βλέπω τον λόγο να μην την εμπιστευτούμε ξανά, έστω κι αν παίζει στην έδρα της δις πρωταθλήτριας.

Προγνωστικά: Συνεχίζει ακάθεκτη η Άλμπα

Η γερμανική ομάδα δείχνει να μην ασχολείται με τον αντίπαλο, άλλα κυρίως με το δικό της παιχνίδι. Που είναι γρήγορο, με βάση τα πολλά εύστοχα σουτ τριών πόντων και την πίεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Σχεδόν όλοι οι παίκτες μπορούν να απειλήσουν έξω από τη γραμμή των 6.75 κι αυτό δυσκολεύει πολύ τις αντίπαλες άμυνες.

Η Άλμπα όμως διαθέτει και inside game, με τον πανύψηλο και βελτιωμένο φέτος Κουμάντζε, τον πολυδιάστατο και πανέξυπνο Σίκμα, άλλα και αθλητικούς ψηλούς όπως οι Τίεμαν, Λάμερς, Ολίντε. Γενικά θεωρώ πως η ομάδα του Ισραέλ Γκονζάλες έχει ένα υπερπλήρεις ρόστερ που μπορεί να την φτάσει πολύ ψηλά στην φετινή Ευρωλίγκα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Απόδειξη ότι προχθές ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό χωρίς τρείς βασικούς της πυλώνες (Μάοντο Λο, Τίεμαν, Σμίθ).

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:30
Εφές - Άλμπα Βερολίνου
2 (+12,5)
1.78
BET: 20 units
Μονό
20:30
Εφές - Άλμπα Βερολίνου
2 (+6.5)
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις