Ένας πρώην, τα τρίποντα και οι απουσίες στο 4.00!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker ποντάρει σε προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών σε τρίποντα, πόντους και ριμπάουντ.

Κάτι δε μας θέλει τις τελευταίες μέρες. Ο Μπλακ δεν έβαλε ένα καλάθι σε τρεις προσπάθειες, ο Γουίιλιαμς είχε 3/11 εύστοχες προσπάθειες  και έμεινε στους έξι πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο. Το διάβασμα φαίνεται σωστό, οπότε προχωράμε και θα γυρίσει. Εστιάζουμε και πάλι σε προγνωστικά Euroleague στην 4η αγωνιστική πλέον.

Προγνωστικά Euroleague με αξιόλογα ειδικά

Ξεκινάμε από το Κάουνας και έναν πρώην που επιστρέφει. Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα του Σάρας και του Γιοκουμπάιτις. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στους Ισπανούς που έφυγαν με άνετο διπλό από το Μόναχο. Η Ζαλγκίρις πήρε την πρώτη της νίκη, αλλά αυτή τη φορά θα δυσκολευτεί. Εμείς θα πάμε με το ειδικό του Γιοκουμπάιτις, που στα τελευταία ματς σκοράρει κοντά στο όριο που δίνεται και συχνά το ξεπερνάει.

Λίγο αργότερα, στην Πόλη, η φορμαρισμένη Φενέρ υποδέχεται τη Βαλένθια, η οποία έκανε τη ζημιά στην Εφές. Η ομάδα του Ιτούδη θα είναι υποψιασμένη αφενός, αφετέρου δείχνει πιο σοβαρό πρόσωπο στην έναρξη της διοργάνωσης. Η Βαλένθια στερείται λύσεων, ειδικά στους ψηλούς. Βλέπω άσο, σε ένα ματς που θα έχει σκορ, ενώ στα ειδικά αξίζει να ποντάρουμε στον Αλεξάντερ, ο οποίος ήταν κομβικός στο ματς με την Εφές.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Αρμάνι. Άλλο ένα ματς που θα πάμε με ειδικό παίκτη. Ο Σιλντς φώναξε παρόν στο Βελιγράδι και με 25 πόντους έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Η Αρμάνι τον χρειάζεται για να φύγει από μια έδρα που παραδοσιακά την δυσκολεύει και τα τουλάχιστον δύο τρίποντά του διπλασιάζουν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
Γιοκουμπάιτις over 7,5 πόντοι
2.20
BET: 15 units
Ειδικό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Βαλενθια
Αλεξάντερ over 3,5 πόντοι
1.82
BET: 15 units
Ειδικό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Βαλενθια
1 &over 149,5 πόντοι
1.93
BET: 20 units
Fun bet
20:45
Φενέρμπαχτσε - Βαλενθια
Αλεξάντερ over 5,5 πόντοι & over 3,5 ριμπάουντ
4.00
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο
Σιλντς over 1,5 τρίποντα
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις