Μιλάει η αυτοπεποίθηση της ΑΕΚ στο 1.85

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει στις ποδοσφαιρικές προβλέψεις με προγνωστικό για την μάχη της ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και το ποδόσφαιρο επιστρέφει στα προγνωστικά μας. Το Κύπελλο Ελλάδας έχει ξεκινήσει για τα καλά ήδη είδαμε μερικές πρώτες εκπλήξεις και απόψε δίνουμε τα προγνωστικά μας για τον αγώνα της ΑΕΚ.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αρχή λοιπόν στην Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ πήρε μία νίκη με την ψυχή στο στόμα απέναντι σε έναν μαχητικό Ατρόμητο, συνεχίζοντας παρόλα αυτά το καλό σερί που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου. Πλέον η Ένωση ρίχνει το βάρος της στο Κύπελλο, έναν θεσμό που εγγυημένα θα κυνηγήσει φέτος. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν της πάει καθόλου αφού έχει φτάσει συνολικά πέντε φορές τα τελευταία επτά χρόνια σε τελικό και μόλις μία φορά το κατέκτησε. Βέβαια την σεζόν που διανύουμε και λόγω γηπέδου αλλά και της κατάστασης της ομάδας, φαίνεται ένας εφικτός στόχος. Βάθος υπάρχει, καλό υλικό επίσης και μηδαμινά κενά στο ρόστερ. Η αρχή φυσικά είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό και το συγκεκριμένο πρώτο παιχνίδι παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Απέναντι της ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αυτό το σύνολο που θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία φέτος. Έχουμε συνηθίσει αυτές τις ομάδες να μην δίνουν σχεδόν καθόλου σημασία σε ματς κυπέλλου και οι Γιαννιώτες μάλλον σκοπό έχουν να σταθούν αξιοπρεπώς στην OPAP Arena παρά κάτι άλλο. Θα παραταχθούν με αλλαγές, νέα πρόσωπα και νεαρά παιδιά ώστε να γεμίσουν εμπειρίες.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Σε ένα γεμάτο γήπεδο και με τέτοιο αντίπαλο η ΑΕΚ αναμένεται να κυριαρχήσει. Το Κύπελλο είναι στόχος και θέλει μία εύκολη πρόκριση για να προχωρήσει. Επιλέγουμε τον άσσο -1,25 AH, ποντάροντας ουσιαστικά στη νίκη της με δύο γκολ διαφορά. Το βρίσκουμε στο 1.85.

 

Μονό
19:00
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
1 -1,25 ΑΗ
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις