Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/10): Στο επίκεντρο η Euroleague

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια (20:45): Επική νίκη της Βαλένθια μέσα στην Εφές. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και με την εικόνα που είχαν δείξει οι Ισπανοί στα προηγούμενα δύο, είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Φενέρ του Ιτούδη έκαμψε και την αντίσταση της Μακάμπι κι έφτασε στο 3/3. Η σοβαρή Φενέρ θα κερδίσει. Το σκορ θα πάει ψηλά με την επιθετική εικόνα που δείχνουν οι ομάδες. Ο άσος με το over 156,5 στο 2.42 της Stoiximan παίζεται.

Μπάγερν – Μιλάνο (21:30): Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί οι μπούκερ πιστεύουν την Μπάγερν του 0/3. Η Μιλάνο κέρδισε την Παρτιζάν του Ζοτς, κάνοντας μία φοβερή τρίτη περίοδο. Έχει πιο πλήρες ρόστερ για να αντέξει δύο παιχνίδια σε δύο μέρες, σε αντίθεση με την Μπάγερν που υστερεί και ποιοτικά.  Επιλέγουμε διπλό στο 1.66 της Novibet.

Παρτιζάν – Μπολόνια (21:30): Οι δύο σταχτοπούτες της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ζοτς παλεύει όλα τα παιχνίδια αλλά στο τέλος δεν καταφέρνει να πάρει το ροζ φύλλο για λεπτομέρειες. H Μπολόνια έχασε απ’ τη Ζαλγκίρις, παρά το γεγονός ότι φάνηκε να έχει τον έλεγχο. Παρόλα αυτά είναι ποιοτικότερη απ’ τους γηπεδούχους και θα μείνουν κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Ωραίο το over 73,5 πόντων των φιλοξενούμενων  στο 1.64 του Pamestoixima.gr.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (21:30): Kατώτερη των περιστάσεων η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής με τη Ρεάλ και κατά συνέπεια ήττα. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα, αφού τα γκολ της Ρεάλ ήταν προϊόν της αμυντικής της αδράνειας. Θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες για να μην αυξηθεί η διαφορά απ’ τη Ρεάλ που κέρδισε την Έλτσε χθες. Απέναντι της μια Βιγιαρεάλ που κέρδισε την Οσασούνα και θα της βάλει δύσκολα. Τις τελευταίες αγωνιστικές πάντως δεν αποδίδει καλά.    Το goal/goal  της Novibet στο 1.69 είναι μια χαρά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λέστερ – Λιντς (22:15): Με τους πέντε βαθμούς στις δέκα πρώτες «στροφές» η Λέστερ καταγράφει τη 2η χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία. Η Λιντς συμπλήρωσε έξι αγώνες δίχως νίκη (0-2-4) και κατρακυλάει βαθμολογικά. Σε πτωτική πορεία, κυρίως διότι δεν είναι αποτελεσματική επιθετικά. Από την άλλη, η Λέστερ δεν λέει να ορθώσει ανάστημα και παραμένει βυθισμένη στη μετριότητα, ενώ θα παραταχθεί δίχως τον Μάντισον.  Πάμε με το goal/goal  στο 1.57 του  Pamestoixima.gr σ’ ένα ματς που το θέλουν και οι δύο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις