Με Γιόκιτς στο 4.40

Μαϊάμι Χιτ - Ντένβερ Νάγκετς προγνωστικά

Προγνωστικά ΝΒΑ από τα παιχνίδια Μπρούκλιν Νετς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς και Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε το πρώτο βράδυ με την εκπληκτική πρεμιέρα του ΝΒΑ και αφού πήραμε μία ιδέα, θα πάμε σε κάποια θεωρητικά σίγουρα αλλά και θα ρισκάρουμε με μεγάλες και ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τις μακρινές πολιτείες της Αμερικής.

  • Ξεκινάμε με τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι είναι για άλλη μία χρονιά από τα πρώτα φαβορί και λογικό αφού δεν μπορείς να ξεγράφεις εύκολα τον Ντουράντ και τον Ίρβινγκ. Σημερινοί τους αντίπαλοι οι Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, οι οποίοι έχουν μία φιλότιμη ομάδα με καλούς παίκτες αλλά το χάνει στο βάθος ρόστερ και στις αλλαγές. Βλέπω ανοιχτό ματς αλλά θα πάρω τα δύο τουλάχιστον τρίποντα του Ντουράντ και τα ριμπάουντ του υψηλόσωμου Βαλαντσιούνας, ενώ θα ρισκάρω με το να βρει και ένα τρίποντο ο Λιθουανός σταρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

  • Τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι της Γιούτα Τζαζ η οποία αντιμετωπίζει τους Ντένβερ Νάγκετς. Οι γηπεδούχοι έχουν ερωτηματικά για την πεντάδα τους αφού υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματίες και για αυτό δίνεται φαβορί η ομάδα του Ντένβερ με τόσο μεγάλη διαφορά. Με τον Γιόκιτς μπροστάρη δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν αντίπαλο και ειδικά σε ένα τέτοιο ματς ο «τζόκερ» μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα από όλα τα σημεία του γηπέδου. Επιλέγουμε να πετύχει τουλάχιστον 25 πόντους ο Σέρβος ενώ πάνω από τον τετραπλασιασμό βρίσκονται τα δύο εύστοχα τρίποντα του.

Δυάδα απόδοσης 2.20
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
2+ εύστοχα τρίποντα Κ. Ντουράντ & 7+ ριμπάουντ Γ. Βαλαντσιούνας
1.45
04:00
Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς
25+ πόντοι Ν. Γιόκιτς
1.52
BET: 25 units
Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
1+ εύστοχο τρίποντο Γ. Βαλαντσιούνας
2.30
BET: 5 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς
2+ εύστοχα τρίποντα Ν. Γιόκιτς
4.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις