Τα χαμηλά line πληρώνουν

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague ποντάροντας σε ειδικά παικτών, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα χαμηλά όρια.

Κακή βραδιά η χθεσινή αν και ξεκίνησε θετικά με το ταμείο του Πλάις. Η Μονακό έσβησε στο τέλος και μας χάλασε τη δυάδα, ενώ ο Βάιλερ Μπαμπ έμεινε στους οκτώ πόντους. Σήμερα στα προγνωστικά Euroleague θα πάμε με ειδικά παικτών που δίνονται με χαμηλά lines.

Προγνωστικά Euroleague με αξιόλογα ειδικά

Ξεκινάμε γρήγορα από το Βερολίνο και την αναμέτρηση της Άλμπα με τον Παναθηναϊκό. Είχα κυκλώσει αρκετά πιθανά στοιχήματα στο συγκεκριμένο ματς, όμως τα πράγματα στο στρατόπεδο των Γερμανών είναι πολύ αβέβαια. Πολλές πιθανές απουσίες, αλλά ένα μυστήριο πλανάται. Θα κρατήσω λοιπόν μόνο ένα ποντάρισμα από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι το μοναδικό καθαρό τεσσάρι της ομάδας. Απέναντι στο Λαύριο ξεκουράστηκε, στο Βελιγράδι έπαιξε τραυματίας και έβαλε οκτώ πόντους και στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ έβαλε 15. Παίζει πάνω από 30 λεπτά και το όριο των 10,5 πόντων φαντάζει χαμηλό. Άλλωστε σουτάρει αρκετές βολές… φτάνει μόνο να τις βάλει!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί έχω κυκλώσει το όνομα του Τάντας Σεντεκέρσκις, ο οποίος φέτος έχει πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον και παίζει σχεδόν 20 λεπτά. Στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει σταθερά πάνω από έξι πόντους και όριό του είναι στο 5,5. Γιατί όχι λοιπόν… και γιατί όχι και λίγο παραπάνω;

Κλείνω με το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς και τη δεύτερη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Μια Ρεάλ που φέτος έχει μόνο μία ήττα, αλλά δεν εντυπωσιάζει με το μπάσκετ που παίζει. Θα βάλει δύσκολα στους Ισπανούς η ομάδα του Μπαρτζώκα και αξίζει να τη στηρίξουμε με αβάντζο σε ένα ματς που λογικά δε θα ξεφύγει στο σκορ.

Στα ειδικά της αναμέτρησης, θα ποντάρω στο πολύ χαμηλό line του Τάτικ Μπλακ, δεδομένου ότι η γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού θα περάσει δύσκολα απέναντι σε Ταβάρες και Πουαριέ. Ο Αμερικανός θα πάρει χρόνο, ειδικά από τη στιγμή που η κατάσταση του Μπλομπόι αμφίβολη. Στο fun bet μου, θα στηρίξω τον Κάνααν. Είναι θέμα χρόνου να βρει το χέρι του και το όριο των 6,5 πόντων σε λίγο καιρό θα φαντάζει αστείο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός
Γουίλιαμς over 10,5 πόντοι
1.83
BET: 12 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας
Σεντεκέρσκις over 5,5 πόντοι
1.87
BET: 12 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
2 (+10,5) & under 164,5
1.90
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
Μπλακ over 1,5 πόντοι
1.87
BET: 15 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός
Κάνααν over 8,5 πόντοι
3.45
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις