Παιχνίδι με Κύπελλο Ελλάδος και La Liga

Παιχνίδι με Κύπελλο Ελλάδος και La Liga

Ο #Mertzanidis δίνει τα δικά του σημερινά προγνωστικά με ουκ ολίγες επιλογές από Κύπελλο Ελλάδος και La Liga.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Έκλεισε με κέρδος η προηγούμενη εβδομάδα και αν και δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχουμε κύπελλο και εμβόλιμη αγωνιστική σε αρκετές χώρες. Εννοείται ότι θα έχουμε προγνωστικά και από την Ελλάδα αφού έχουμε αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Ξεκινάμε με τον Παναιτωλικο, ο οποίος μετά την ισοπαλία με την Τρίπολη ταξίδεψε στην Καλαμάτα για να προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσει την ομώνυμα ομάδα. Η «μαύρη θύελλα» δεν έχει ξεκινήσει να πιάνει ρυθμούς αφού δεν έχει ξεκινήσει η Super League 2 και θα έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στους Αγρινιώτες. Ο Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Καρέλη αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Βόλο ενώ οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον έμπειρο Ανδρέα Τάτο. Φαίνεται να είναι πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι και για αυτό θα ποντάρουμε στην πρόκριση του Παναιτωλικού.

Συνεχίζουμε με την Λάρισα η οποία υποδέχεται στο «Αλκαζάρ» τον Λεβαδειακό ο οποίος έρχεται από ήττα με 2-1 από τον Βόλο. Οι πράσινοι τρέχουν σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη και σίγουρα θα μονομαχήσουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το κύπελλο θα είναι μόνο επιπλέον κούραση και επιπλέον πονοκέφαλοι για τον Βέλιτς. Οι Λαρισαίοι τώρα μετά την φυγή του Κούγια μαζεύονται στο γήπεδο και δείχνουν την στήριξη στους τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας Αχιλλέα Νταβέλη. Διψασμένοι για τέτοιες διοργανώσεις στην Λάρισα που έχει ανάγκη από επιτυχίες. Ποντάρουμε στο να μην ηττηθεί σε δυάδα με την πάνω μας επιλογή.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Στην Ισπανία η Καντίθ υποδέχεται την Μπέτις με τους γηπεδούχους να δείχνουν σημάδια ανάκαμψης αφού είχανε τρομερά κακή αρχή με πέντε ήττες χωρίς να βρουν μάλιστα γκολ. Η Μπέτις τώρα κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα βρίσκεται δίκαια στην τετράδα αφού παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζει αρκετές φάσεις. Πηγαίνουμε στο διπλό με κάλυψη στο draw no bet αφού πιστεύω πως είναι ένα σκαλί πάνω η ομάδα της Ανδαλουσίας ενώ κάτι ψιλά θα ποντάρουμε στο να βρει δίχτυα ο πολύτιμος φορ της, Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Τέλος κλείνουμε με παιχνίδι από την Ελβετία, με την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λουγκάνο. Βρεθήκανε πριν έναν μήνα πάλι αντίπαλοι και η Λουγκάνο ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια με 3-0. Ασταμάτητη φέτος η ομάδα της Βέρνης,με μία ήττα και αυτήν επειδή δέχτηκε από πολύ νωρίς κόκκινη κάρτα. Ξανά επιλέγουμε το διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

Δυάδα απόδοσης 2.25
15:00
Λάρισα - Λεβαδειακός
1Χ Δ.Ε
1.50
15:00
Καλαμάτα - Παναιτωλικός
Πρόκριση: Παναιτωλικός
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
20:00
Καντίθ - Μπέτις
2 dnb
1.50
21:30
Λουγκάνο - Γιουνγκ Μπόις
2 dnb
1.50
BET: 25 units
Ειδικό
20:00
Καντίθ - Μπέτις
Γκολ Μ. Ιγκλέσιας
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις