Μάχη τετράδας στο «Ολντ Τράφορντ»

προγνωστικά

Ο #Bats δίνει τα προγνωστικά του για το ματς της αγωνιστικής στην Premier League και όχι μόνο.

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν διάλειμμα και τα πρωταθλήματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης με τη στήλη να δίνει ουκ ολίγα προγνωστικά από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με παιχνίδι από τα μέρη μας και συγκεκριμένα από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο, κι από νωρίς νιώθει την πίεση για άμεση βελτίωση και θετικά αποτελέσματα. Δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει με το «σταγονόμετρο», έχει μόνο μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές και είναι προφανές ότι το εγχείρημα με τον Μεταξά στον πάγκο δε δουλεύει. Δύσκολα θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα.

Στην αντίπερα όχθη, οι Περιστεριώτες έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν. Η ήττα στις καθυστερήσεις από την ΑΕΚ κι η εμφάνιση (κυρίως επιθετικά) έδειξε ότι ο Ατρόμητος είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και το κλίμα στην ομάδα είναι ευνοϊκό, με τον Κόουλμαν να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και των οπαδών.

Το μομέντουμ και η ψυχολογία είναι με τους φιλοξενούμενους οπότε θα τους εμπιστευτούμε. Δε ρισκάρουμε με διπλό από το 90λεπτο επειδή σε τέτοια παιχνίδια παίζει πολύ η ισοπαλία. Όμως η πρόκριση του Ατρομήτου είναι τελείως αποδεκτή σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Αυτή ναι, είναι Λίβερπουλ! Βγάζοντας ψυχή, ενέργεια και πάθος η ομάδα του Κλοπ υπέταξε τη Μάντσεστερ Σίτι και της έσπασε το αήττητο νικώντας 1-0 στο «Άνφιλντ». Με πρωταγωνιστή τον αναγεννημένο Σαλάχ οι «κόκκινοι» πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη με την οποία ανέβηκαν στην όγδοη θέση. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ο παράγοντας «ψυχολογία» και το πόσο αυτή επηρεάζεται μετά από μια τέτοια σπουδαία επικράτηση. προγνωστικά

Καλά τα πάει και η Γουέστ Χαμ, αν και είδε το σερί νικών της να σταματά στα τέσσερα παιχνίδια. Παρά ταύτα, παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς αήττητη, φεύγοντας από την έδρα της Σαουθάμπτον με ισοπαλία 1-1. Τα «σφυριά» ακόμα δε φαίνονται να μπορούν να φτάσουν το περσινό επίπεδο της ομάδας που μπήκε στην επτάδα, όμως σίγουρα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή της σεζόν. προγνωστικά

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να έχει απουσίες και θα βγάλει κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Σίτι. Ακόμα κι έτσι δύσκολα θα παραμείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Από την πλευρά της η Γουέστ Χαμ δε μοιάζει ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Άνφιλντ». Άσος και over 2,5 η επιλογή μας, κάτι που πληρώνει 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Μπρέντφορντ – Τσέλσι

Για άλλη μια φορά έχουμε ντέρμπι του Λονδίνου στην Premier League, αυτή τη φορά με την Μπρέντφορντ να υποδέχεται την Τσέλσι. Πέντε σερί νίκες μετρά το σύνολο του Πότερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα του στους «μπλε». Δοκιμάστηκε στο «Βίλα Παρκ» αλλά με ήρωα τον Κέπα πήρε και στην κακή της μέρα το διπλό με 2-0 η Τσέλσι, φτάνοντας την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σπουδαία νίκη και για την Μπρέντφορντ με το ίδιο σκορ εντός έδρας, κόντρα στην εξαιρετική φέτος Μπράιτον. Πρωταγωνιστής ο Τόνι με δύο γκολ, με τα οποία έφτασε ήδη τα οκτώ στην σεζόν.

Κόντρα στις ομάδες του «big-6» η Μπρέντφορντ συχνά κάνει μεγάλες εμφανίσεις, ειδικά στην έδρα της. Της έφτιαξε και η ψυχολογία με το 2-0 επί της Μπράιτον, το οποίο ακολούθησε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Η Τσέλσι και στα τρία εκτός έδρας ματς του Πότερ κέρδισε αλλά (εκτός από το ματς με τη Μίλαν που έπαιζε με παίκτη παραπάνω και πήρε πέναλτι από το 21’) παρουσίασε μέτριο πρόσωπο. Ίσως ήρθε η ώρα να το πληρώσει, απέναντι στην πάντα επικίνδυνη και απρόβλεπτη Μπρέντφορντ. Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Θέατρο των Ονείρων» και στη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Για τους γηπεδούχους η εξάρα από την Σίτι φάνηκε ευεργετική, καθώς έκτοτε μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε Αγγλία και Ευρώπη. Πιο πρόσφατο το 0-0 απέναντι στη μαχητική Νιουκάστλ. Ανάμικτα τα συναισθήματα για την εμφάνιση της ομάδας του Τεν Χαγκ, που εξακολουθεί να ψάχνει μια αγωνιστική ταυτότητα.

Η Τότεναμ του Κόντε συνεχίζει τις νίκες με το 2-0 επί της Έβερτον. Έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα μετά από δέκα αγώνες από την σεζόν 1963-64, μαζεύοντας 23 βαθμούς. Μάλιστα, έπιασε την Σίτι στη δεύτερη θέση και βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι πάντως σε δύο ματς απέναντι σε ομάδες του «big-six» έχουν μία ισοπαλία (2-2 με Τσέλσι) και μία ήττα (3-1 από Άρσεναλ), και τα δύο εκτός έδρας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πείθουν πολύ με την εικόνα τους μέχρι στιγμής, όμως έχουν πάρει νίκες κόντρα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Βέβαια η Τότεναμ δεν πρόκειται να αφήσει τέτοια κενά στην άμυνα και θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να αποφύγουν την ήττα κι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.65 στη Novibet.

Μονό
18:00
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Πρόκριση Ατρόμητος
2.20
BET: 15 units
Μονό
21:30
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
1 & over 2,5
1.95
BET: 25 units
Μονό
21:30
Μπρέντφορντ – Τσέλσι
2.12
BET: 15 units
Μονό
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
Χ
3.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις