Ρεάλ – Ολυμπιακός με ολοκαίνουριο Bet Builder και live streaming*

Ρεάλ – Ολυμπιακός με ολοκαίνουριο Bet Builder και live streaming*

«Μπρα ντε φερ» γιγάντων αναμένουμε την Τετάρτη ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική της Euroleague (21:45).

Στο «Wizink Center» δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κυνηγούν το «ροζ φύλλο» αγώνα με στόχο να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 1-1 και το παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικής σημασίας. Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας στη φετινή διοργάνωση. Οι παίκτες του Τσους Ματέο, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα, ηττήθηκαν στο «El Clasico» (75-73) από την Μπαρτσελόνα και βασικός τους στόχος είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αναμφισβήτητα οι απουσίες που υπάρχουν στη «βασίλισσα» επηρεάζουν τις ισορροπίες, όμως λύσεις βρίσκονται. Άλλωστε, η ποιότητα των Γιουλ, Ταβάρες, Χεζόνια, Ροντρίγκες και Ντεκ είναι μεγάλη και σε αυτούς θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα οι Ντεκ, Χεζόνια και Κορνελί λίγο έλλειψε να πετύχουν μια επική ανατροπή, αφού κάλυψαν διαφορά 14 πόντων, όμως στο φινάλε ξέμειναν από δυνάμεις.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 1 (-5,5):1.89 2 (+5,5):1.92

Ο Ολυμπιακός με 2-0 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη διοργάνωση. Βασικός στόχος των Πειραιωτών είναι να παραμείνει το πόδι στο «γκάζι». Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα τόσο στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όσο και με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Εκεί οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα διαχειρίστηκαν άριστα την κατάσταση και επικράτησαν 90-80 των Λιθουανών. Ο συνήθης ύποπτος Σάσα Βεζένκοφ με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν κορυφαίος, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Λαρεντζάκης (15π.), Φαλ (16π.), Σλούκας (15π.) και Γουόκαπ (10π.).

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους μονομαχιών, δείχνει ότι στη Μαδρίτη κάνει κουμάντο η Ρεάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τελευταία φορά στην Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2018 με 79-80 κι έκτοτε μετρούν 4 κολλητές ήττες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις