Ακολουθώντας φόρμα και στατιστική

προγνωστικά

Η αγωνιστική δράση στην Premier League συνεχίζεται και ο #Magician περιλαμβάνει στα προγνωστικά του τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του νησιού.

Καλημέρα σας, εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλία και τα προγνωστικά της στήλης περιλαμβάνουν παιχνίδια από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ζει σε νέα εποχή

Από όταν ανέλαβε ο Γκάρι Ο’Νιλ η Μπόρνμουθ είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές (2-4-0). Στο προηγούμενο παιχνίδι αν και προηγήθηκε δυο φορές απέναντι στην Φούλαμ έφυγε με την ισοπαλία από το Λονδίνο. Βρίσκεται στην δέκατη θέση με 13 βαθμούς. Έσφιξε η άμυνα, μπροστά βρίσκει λύσεις και ανεβαίνει συνεχώς σε απόδοση.

Αντίπαλος της η παραπαίουσα Σαουθάμπτον. Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε για τους <<Άγιους>> που βρίσκονται με οχτώ βαθμούς στην ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα 18η θέση. Ίσως το πιο μεγάλο τους κατόρθωμα να είναι η νίκη επί της Τσέλσι εντός έδρας με 2-1, τέλη Αυγούστου πέραν τούτου όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Αδύναμη εκτός έδρας με τέσσερις ήττες και μια νίκη επί της ουραγού Λέστερ. προγνωστικά

Σε κακή κατάσταση η Σαουθάμπτον ενώ η γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να νικήσουν ομάδες του βεληνεκούς τους. Θα κρατήσουμε για ασφάλεια τον άσο draw no bet σε απόδοση 1.91 στο pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Αρνείται να δεχτεί γκολ

Η Μπρέντφορντ κέρδισε 2-0 την Μπράιτον την προηγούμενη αγωνιστική και σταθεροποιήθηκε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Με δυσκολότερους αντιπάλους όμως (Αρσεναλ 0-3 και Νιούκαστλ 5-1) τις τελευταίες αγωνιστικές, έβγαλε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δεν απέφυγε την ήττα. Τα πάει καλά προς το παρόν και παίρνει βαθμούς με τις ομάδες από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Τα βρίσκει σκούρα όταν δεν έχει την κατοχή.

Η Τσέλσι επί ημερών Πότερ στο τιμόνι της ομάδας έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα σκοράροντας τουλάχιστον δυο τέρματα και άλλες δυο επί της Μίλαν. Βρίσκεται σε φόρμα  παίζοντας ουσιώδες και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Με νίκη πλησιάζει στον πόντο τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Ικανή για την νίκη οι φιλοξενούμενοι βάση εικόνας και ρόστερ. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 1.74 στο pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα για FunBet

• Θα κυνηγήσουμε την μεγάλη απόδοση στον αγώνα της Μπόρνμουθ μιας και δείχνουν ικανοί για να σκοράρουν τουλάχιστον δυο τέρματα. Θα κρατήσουμε να σκοράρει η Μπόρνμουθ και στα δυο ημίχρονα με απόδοση 4.00 στο pamestoixima.gr

• Πολλούς και ικανούς σκόρερ έχει η Τσέλσι για να σκοράρει αρκετά τέρματα και να φύγει με το διπλό. Άλλωστε 4/6 νίκες της ήταν με over 2,5 όπως και η Μπρέντφορντ που σε όλες οι ήττες της έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία τέρματα. Κρατάμε το διπλό & over 2,5 σε απόδοση 2,67 στο pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.32
21:30
Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον
1 dnb
1.91
21:30
Μπρέντφορντ - Τσέλσι
2
1.74
BET: 15 units
Δυάδα FunBet 10.68
21:30
Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον
Μπόρνμουθ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
4.00
21:30
Μπρέντφορντ - Τσέλσι
2 & over 2,5
2.67
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις