Σύγχρονο μπάσκετ και 1.88 από το Περιστέρι

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται με την αναμέτρηση του Περιστερίου και της Τενερίφη και προτείνει μια «καυτή» επιλογή.

Καλησπέρα σε όλους. Το πρόγραμμα της εβδομάδας δεν έχει ιδιαίτερα πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού, με αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας και την Premier League να ξεχωρίζουν. Ωστόσο εμείς θα αφήσουμε τη στρογγυλή θεά για λίγο και θα πιάσουμε την πορτοκαλί. Προγνωστικά λοιπόν, με Basketball Champions League για αρχή, με πρώτη στάση το Περιστέρι.

Προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στο Περιστέρι

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει καταφέρει να ξεκινήσει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την σεζόν. Νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικράτηση στην πρεμιέρα του στο Basketball Champions League και ωραίο μπάσκετ από μία σύγχρονη ομάδα. Προσπαθεί αρκετά στην περιφέρεια, έχει ποιότητα κάτω από την ρακέτα, γενικά προκαλεί μόνο όμορφες εντυπώσεις για αρχή. Εξάλλου στο τιμόνι της έχει έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και μπορεί να προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο όλα τα παιχνίδια. Ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε καλά πράγματα και θα είχε προκαλέσει περισσότερες ζημιές αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τέτοιους παίκτες.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αντίπαλος τώρα μία πολύ καλή ομάδα και κάτοχος του τίτλου. Η Τενερίφη δείχνει διαρκώς σημάδια προόδου, έχει ένα ρόστερ εξαιρετικό και όταν βρίσκει ρυθμό τρομάζει. Παίζει επιθετικό μπάσκετ και όταν είσαι ουδέτερος χαίρεσαι να την βλέπεις. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει όλα τα ιδανικά της ACB και του μπάσκετ που παίζεται στην Ισπανία. Κατεβαίνει στην Αθήνα με σκοπό να τελειώσει εύκολα το ματς και να προχωρήσει στις υποχρεώσεις της.

Εκτίμηση: Ανοιχτό ματσάκι περιμένουμε με θέαμα και δράση. Η Τενερίφη θα ανοίξει το ματς, το Περιστέρι θα δώσει μάχη. Το οver 158,5 προσφέρεται στο 1.88 και το επιλέγουμε.

Μονό
19:30
Περιστέρι - Τενερίφη
Over 158,5
1.88
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις