ΝΒΑ 2022/23: Μακροχρόνιες προβλέψεις έως και 50.00

ΝΒΑ 2022/23: Μακροχρόνιες προβλέψεις έως και 50.00

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης; Ο κόουτς της χρονιάς; Ο MVP; To τζάμπολ πλησιάζει και ώρα για ανάλυση & προγνωστικά για τις μακροχρόνιες αγορές!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η καλύτερη λίγκα του πλανήτη ανοίγει τις πύλες της. Ποιες ομάδες θα αναρριχηθούν στην κορυφή και ποιες θα διασχίσουν όλον τον δρόμο; Ποιοι θα είναι αυτοί που  θα κατακτήσουν τα ειδικά βραβεία της χρονιάς;

Oι απαντήσεις στη γυάλινη σφαίρα του Hoopfellas για το Stoiximan Blog.

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς

Ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς  νεαρούς αθλητές της λίγκας κανένας δεν μοιάζει να έχει την προοπτική ανάπτυξης του Άντονι Έντουαρντς μέσα στην ερχόμενη σεζόν. Ο 21χρονος wing της Μινεσότα έρχεται από μια εξαιρετική χρονιά κατά την οποία οδήγησε  τους «Λύκους» στα playoffs και σε μια ανταγωνιστική σειρά με το Μέμφις. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε αρκετά στο «ζωγραφιστό» με την έλευση του Γκομπέρ και ο ‘Εντουαρντς (21.3 πόντοι-4.8 ριμπάουντ πέρυσι) θα κληθεί να ηγηθεί του συνόλου. Αναμφίβολα μπορεί να το κάνει. Μου θυμίζει παίχτη παλαιάς κοπής και αν βελτιωθεί στο κομμάτι της απόφασης θα είναι δεδομένα στις All Star ομάδες της λίγκας.

Πιο Βελτιωμένος Παίκτης της Χρονιάς Anthony Edwards σε απόδοση 11.00 στη Stoiximan

Ο κόουτς της χρονιάς

Ειλικρινά μου άρεσε πολύ αυτό που είδα από τον Ουίλι Γκριν πέρυσι στη ρούκι χρονιά του ως πρώτος προπονητής. Μετά από μια αργή, αρκετά δύσκολη αρχή, οι Πέλικανς βελτιώθηκαν σημαντικά φτάνοντας στο Play-Ιn όπου και έδειξαν «μέταλλο» κερδίζοντας μια θέση στα Playoffs. Φέτος η ομάδα έχει την εμπειρία και περισσότερα όπλα για να μπει στη μάχη. Ο Γκριν συνδυάζει τακτικές αρετές με πνευματική συνοχή και επικοινωνιακές δεξιότητες, διαθέτοντας συνολικά ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για τη θέση.

Καλύτερος Προπονητής της Χρονιάς Willie Green  σε απόδοση 17.00 στη Stoiximan

Εναλλακτικά πάμε στον Μichael Malone. Όλες οι κάρτες επιστρέφουν στο τραπέζι για τους Νάγκετς οι οποίοι έχουν τα νιάτα, τη συνοχή, το ταλέντο και πιθανόν τη δυναμική για κοιτάξουν ψηλά φέτος. Ίσως λοιπόν είναι η χρονιά του κόουτς Malone.

Καλύτερος Προπονητής της Χρονιάς Michael Malone σε απόδοση 15.00 στη Stoiximan

Ο αμυντικός της Χρονιάς

Χωρίς πολλά-πολλά θα πάμε με τον Γιάννη εδώ. Γιατί μπορεί να είναι επιδραστικός όσο ελάχιστοι σε κάθε εκατοστό του παρκέ αμυνόμενος απέναντι σε διαφορετικής φύσεως αντιπάλους. Γιατί μια ολόκληρη λίγκα τρομάζει στη θέα του όταν προσπαθεί να παραβιάσει την άμυνα των Μπακς. Γιατί τα deflections και τα clutch αμυντικά plays από την πλευρά του θα πέσουν σαν βροχή και τη φετινή σεζόν.

«Γιατί είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» όπως θα έλεγε ο Λούκα Ντόνσιτς. Τόσο απλά.

Αμυντικός της Χρονιάς ο Giannis Antetokounmpo σε απόδοση 11.00 στη Stoiximan

Long shot εδώ ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς των Σέλτικς. Ο τραυματισμός του σίγουρα θα επιδράσει στο παιχνίδι της Βοστόνης, ειδικά στο κομμάτι του rebounding (σημαντικό και θα δείτε το γιατί στο ξεκίνημα της σεζόν) και του rim protection. Με αυτόν πίσω, οι Κέλτες θα είναι «άλλο όπλο» στα μετόπισθεν.

Αμυντικός της Χρονιάς ο Robert Williams III σε απόδοση 18.00 στη Stoiximan

O 6oς Παίκτης της Χρονιάς

O τραυματισμός του Ball σκόρπισε κατήφεια στο Σικάγο μιας και ο βασικός πόιντ γκαρντ των Μπουλς έφερνε στο παιχνίδι της ομάδας όλα αυτά τα στοιχεία που έλειπαν για να πλαισιωθούν σωστά στην περίμετρο oι DeRozan-LaVine. Τη θέση του στην αρχική πεντάδα φαίνεται ότι θα πάρει ο δευτεροετής Ayo Dosumnu ο οποίος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό μαζί με τον Alex Caruso. O Caruso θα προσφέρει ενέργεια και το απαραίτητο αμυντικό φίλτρο από τον πάγκο για τους «Ταύρους» με τον Μπιλ Ντόνοβαν να ευελπιστεί πως στο πρόσωπο του θα βρει ένα game changer.

Καλυτερος 6ος Παίκτης της Χρονιάς Alex Caruso σε απόδοση 25.00 στη Stoiximan

Οι Κλίπερς έχουν ένα γεμάτο ρόστερ και μπαίνουν στη σεζόν ως ένα από τα φαβορί στη Δυτική περιφέρεια. Ο Luke Kennard έρχεται από μια πολύ καλή χρονιά (11.9 πόντοι-44.9% στο τρίποντο) και φέτος θα έχει αρκετές ευκαιρίες για καλή εκτέλεση από την περίμετρο με τους Λέοναρντ-Τζορτζ να τραβούν την προσοχή της άμυνας πάνω τους.

Καλύτερος 6ος Παίκτης της Χρονιάς Luke Kennard σε απόδοση 50.00 στη Stoiximan

MVP

O Kαουάι Λέοναρντ επιστρέφει και μαζί του η αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Κλίπερς για κάτι καλό φέτος. Ο σούπερ-σταρ της ομάδας του L.A. είναι μόλις 31 ετών και το κίνητρο του μετά από τόσο μακρά αποχή θα είναι υψηλό. Οι ικανότητες του είναι δεδομένες. Ελάχιστοι παίχτες στη λίγκα μπορούν να προσφέρουν το ολοκληρωμένο πακέτο του παιχνιδιού του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εάν αυτός και ο Τζορτζ μείνουν υγιείς, οι Κλίπερς μπορούν να ελπίζουν πως θα κάνουν δικό τους το Νο1 της Δύσης.

MVP ο Kawhi Leonard σε απόδοση 50.00 στη Stoiximan

Οι Νuggets στους πρώτους 2 της κανονικής περιόδου στη Δύση

Τα είπαμε και πιο πάνω. Με τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ ΠόρτερΤζούνιορ πίσω στο παρκέ (από σοβαρούς τραυματισμούς βέβαια) και τις προσθήκες των Caldwell Pope και Bruce Brown να προσδίδουν βάθος, οι Νάγκετς είναι έτοιμοι για να ανταγωνιστούν οποιονδήποτε στη Δύση. Η παρουσία του MVP Νίκολα Γιόκιτς αλλά και του κόουτς Μαλόουν στον πάγκο αποτελούν τα βασικά εχέγγυα στον δρόμο για μια πολύ καλή χρονιά. Το Ντένβερ είναι πιο έτοιμο, καλύτερα εξοπλισμένο φέτος για να κοιτάξει ψηλά.

Πρώτοι 2 στην Κανονική Περίοδο στη Δύση, Denver Nuggets σε απόδοση 3.40 στη Stoiximan

Oι Pelicans στους πρώτους 4 της κανονικής περιόδου στη Δύση

Φρεσκάδα, ταλαντούχο ρόστερ, μια εξαιρετική κληρονομιά από την περσινή εμπειρία, ένας πολύ ικανός προπονητής και ο Zion. Το γκρουπ που έχει δημιουργηθεί στη Νέα Ορλεάνη μοιάζει πολλά υποσχόμενο. Οι Pelicans διαθέτουν σχεδόν τα πάντα. Τους Zion, Ingram, McCollum για να παράγουν, αμυντικό φίλτρο και ενέργεια με τους  Jones-Alvarado, βάθος και ποικιλία σχημάτων, τακτική επάρκεια. Πάμε με την έκπληξη ελπίζοντας ότι θα τους δούμε στην τετράδα.

Top-4, Κανονική Περίοδος στη Δύση, New Orleans Pelicans σε απόδοση 4.50 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις