Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με Novi Specials και live streaming*

Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με Novi Specials και live streaming*

Το ΝΒΑ ανοίγει την αυλαία για τη σεζόν 2022-23 και τα μάτια όλου του μπασκετικού πλανήτη στρέφονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η πρεμιέρα της ανατολικής περιφέρειας περιλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι περσινοί φιναλίστ των τελικών του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουν να μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο θα το πράξουν χωρίς τον προπονητή τους, Ίμε Ουντόκα, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας, λόγω ενός σεξουαλικού σκανδάλου. Στη θέση του ως προσωρινός πρώτος προπονητής είναι ο βοηθός του, Τζο Μάτζουλα.

Οι 76ερς θέλουν σίγουρα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της Ανατολής. Ο Ντοκ Ρίβερς παραμένει σταθερά στο τιμόνι και ελπίζει ότι η συνύπαρξη-συνεργασία των Τζόελ Εμπίντ και Τζέιμς Χάρντεν θα βοηθήσει την ομάδα περισσότερο φέτος.

Μπόστον Σέλτικς – Φιλαδέλφεια 76ερς 1 (-2,5):1.84 2 (+2,5):1.90

Στη Δύση, υπάρχει ντέρμπι με το καλημέρα. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι «πολεμιστές» κατέκτησαν πέρσι τον τίτλο και αναμένεται να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς και φέτος. Αυτό βέβαια μένει να φανεί κι εντός παρκέ. Μένει να φανεί πόσο θα επηρεάσει τις ισορροπίες των αποδυτηρίων το επεισόδιο ανάμεσα σε Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, όπου πιάστηκαν στα χέρια.

Οι Λέικερς έδωσαν τα σκήπτρα του προπονητή στον Ντάρβιν Χαμ. Ο τελευταίος την πρόσφατη τετραετία ήταν βοηθός του Μάικ Μπουντεχόλζερ στους Μπακς, κατακτώντας το δαχτυλίδι μία φορά. Ο 49χρονος θα πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ και Άντονι Ντέιβις και να βοηθήσει τους «Λιμνάνθρωπους» να επιστρέψουν τουλάχιστον στα playoffs.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Λέικερς 1 (-6,5):1.88 2 (+6,5):1.85

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ματς του ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις