Οι μάχες της Euroleague με Bet Builder και πλούσια ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικά μπάσκετ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην εκκίνηση της φετινής Euroleague, όμως η διοργάνωση ήδη συναρπάζει. Η πρώτη διαβολοβδομάδα είναι γεγονός.

Στο Τελ Αβίβ (21:05), Μακάμπι και Μονακό υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι επένδυσαν αρκετά χρήματα με στόχο να πρωταγωνιστήσουν. Αναμφισβήτητα το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα στον Λορέντζο Μπράουν και τον Μάικ Τζέιμς είναι εκείνο που ξεχωρίζει. Ο πρώτος είναι ο ηγέτης των Ισραηλινών και μετά την ήττα στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε (86-71), θέλει να επαναφέρει την «ομάδα του λαού» στο δρόμο των επιτυχιών.

Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό του Μάικ Τζέιμς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, απέδειξε ότι φέτος έχει στόχο το Final-4 (95-92). Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ έκανε σπουδαίο ματς με 19 πόντους, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Στο περσινό παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι λύγισε τη γαλλική ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο και επικράτησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 95-84. Πάντως, στη Γαλλία, οι Μονεγάσκοι πήραν ρεβάνς με 82-76, φέρνοντας έτσι σε ισορροπία τον απολογισμό στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 1:1.91 2:1.90

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα, με την Μπάγερν στο Μόναχο. Οι Βαυαροί του Αντρέα Τρινκέρι ξεκίνησαν μουδιασμένα στη φετινή διοργάνωση. Οι δύο ήττες από Φενέρμπαχτσε (62-74) και Μπολόνια (66-63) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η γερμανική ομάδα στα εν λόγω παιχνίδια έσπασε τα… καλάθια, εκτελώντας με απογοητευτικά ποσοστά τόσο κοντά όσο και μακριά.

Η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα (70-80) στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, απάντησε με νίκη στο «Clasico» απέναντι στη Ρεάλ (75-73). Η απουσία του Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, ο οποίος αναζητεί την κατάλληλη χημεία μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρσι στα playoffs και οι «μπλαουγκράνα» ίδρωσαν για να πάρουν τελικά στο 5ο παιχνίδι το εισιτήριο για το Final 4. Στο Μόναχο οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μια νίκη (66-75, 59-52).

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 1 (+7,5):1.92 2 (-7,5):1.82

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις