Διπλασιασμοί με κάρτες και φάουλ σε Φάληρο και Λέτσε

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε Serie A και Πειραιά τα βλέμματα για τον #SuperMario, στο σημερινό στοιχηματικό μενού.

Καλησπέρα σας. Δευτέρα σήμερα και τα προγνωστικά στοιχήματος δε θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού μας. προγνωστικά

Σε κακή κατάσταση Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς

Το πρώτο σημείο έρχεται από το ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες ακόμα προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και κυνηγούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Ο Τρεϊμάνις σφυρίζει και συνήθως ξένοι διαιτητές, όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα τέτοια παιχνίδια, δεν βγάζουν νωρίς κάρτες. Επιλογή μου να συμβεί το ίδιο και σήμερα, δηλαδή να μην έχουμε κάποια κάρτα μέχρι το 24′.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Υψηλό το όριο για τα δεδομένα

Στην Ιταλία, η Λέτσε φιλοξενεί τη Φιορεντίνα με τις δύο ομάδες να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο μία ισοπαλία δεν θα τους χαλούσε αν και η Φιορεντίνα είναι ποιοτικά ανώτερη. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13,56 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 12,67. Ο ρεφ Μασίμι έχει 23,67 μέσο όρο. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 28,5 και θα τιμήσω το under καθώς θεωρώ πως είναι τσιμπημένο και δεν θα δούμε πάνω από 25-26 φάουλ.

Καλή τύχη.

Κάρτες
20:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Καμία κάρτα μέχρι το 24'
1.90
BET: 20 units
Φάουλ
21:45
Λέτσε - Φιορεντίνα
Under 28,5 φάουλ
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις