ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Οι λάτρεις του, σίγουρα το απήλαυσαν φέτος. Οι ουδέτεροι, που θέλουν να παρακολουθούν με εγγύτητα ένα πρωτάθλημα με αμείωτο ενδιαφέρον, φέτος «την βρήκαν» μαζί του. Το πρωτάθλημα της Championship ήταν γεμάτο συγκινήσεις, συναρπαστικές ανατροπές και ένα φινάλε εφάμιλλο της χρονιάς που προηγήθηκε.

Άρθρο για το Koubanezos.gr από την ομάδα του Eyap.gr.

Η είδηση που μονοπώλησε, ήταν δεδομένα η επάνοδος της Leeds United στην Premier League. Αυτή η πολυαναμενόμενη επιστροφή, συνδυάστηκε με την κατάληψη της πρώτης θέσης από τα «Παγόνια», που απέδειξαν πως ήταν η καλύτερη ομάδα της χρονιάς και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πετύχουν τον στόχο τους. Πίσω τους όμως, είδαμε πολλά αξιόλογα πράγματα. Την ενδιαφέρουσα πρόταση της West Brom, που στις τελευταίες στροφές «κλάταρε», χωρίς ωστόσο να της στοιχίσει την άνοδο. Την «σούπερ» Brentford, που έμεινε όμως με την «όρεξη». Την «αθόρυβη» άνοδο της Fulham, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της. Το φινάλε για γερά νεύρα σε play-offs και ουρά, τις -διαφορετικών ειδών- αυτοχειρίες των Hull και Nottingham Forest.

Ο BIELSA ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ «ΝΑΥΤΙΑ» ΤΗΣ BROM

Η West Brom του Slaven Bilic φάνταζε ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν, μέχρι τουλάχιστον τη διακοπή λόγω της πανδημίας. Ο έμπειρος Κροάτης τεχνικός δημιούργησε ένα σύνολο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και έχανε με μεγάλη δυσκολία. Χαρακτηριστικό του «mentality» που είχαν όλη τη χρονιά οι «Baggies», ήταν πως γνώρισαν μόλις επτά ήττες, αλλά πλήρωσαν ακριβά τις πολλές ισοπαλίες που παραχώρησαν. Μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, η Brom σημείωσε μόλις τρεις νίκες, κι αυτές μετά την ήττα από την Brentford, όταν και είχαν ήδη «γκρεμιστεί» από τη κορυφή.

Την στιγμή που ο Bilic έψαχνε έναν τρόπο να ξεκολλήσει την ομάδα του από τα προβληματικά αποτελέσματα, ο Marcelo Bielsa αντιλήφθηκε πως έχει μια χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει την άνοδο. Η Leeds παρουσίασε ένα πολύ πιο κυνικό και προσεκτικό πρόσωπο μετά την καραντίνα (έχασε μόλις πέντε βαθμούς, με μία ήττα και μία ισοπαλία) και κατάφερε να αποσπαστεί από την Brom. Χαρακτηριστικό της εικόνας των δύο ομάδων, είναι πως η West Bromwich έμεινε στη κορυφή για 24 αγωνιστικές, έναντι 19 της Leeds. Πάντως, χαμογέλασαν αμφότερες με την απευθείας άνοδο, έστω κι αν η Brom χρειάστηκε τα «δώρα» της τελευταίας αγωνιστικής από τις Brentford και Fulham, μιας και η ίδια δεν έκανε τη δουλειά της και πάλι.

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Οι «Baggies» στηρίχθηκαν αρκετά στην επιθετική τους γραμμή, με «κουβαλητές» τους Matheus Pereira, Hal Robson-Kanu, Charlie Austin, Matt Phillips και Grady Diangana, που όλοι μαζί σημείωσαν τα 43 από τα 77 της ομάδας συνολικά. Από εκεί και έπειτα, πλουραλισμός. Σίγουρα, μια εκ των αποκαλύψεων της ομάδας ήταν ο Semi Ajayi. Ο Νιγηριανός στόπερ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από την υποβιβασμένη στην League One Rotherham, ωστόσο κατάφερε να καθιερωθεί και να σημειώσει και πέντε τέρματα.

Τα «Παγόνια» του Bielsa από την άλλη, στηρίχθηκαν στην περσινή κακή εμπειρία που επέφερε η «τραγωδία» κόντρα στην Derby County. Καλή αμυντική λειτουργία, αποτελεσματικότητα στην επίθεση και μυαλωμένο παιχνίδι τούτη τη φορά, ειδικά προς το φινάλε της σεζόν. Καταπληκτικοί Ben White και Liam Cooper, με τον πρώτο ειδικά να έρχεται ως δανεικός από την Brighton και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην άμυνα της Leeds, που ήταν και η καλύτερη στο πρωτάθλημα (δέχτηκε 35 τέρματα). Η εμπειρία του Pablo Hernandez, ο «ξεκλειδωμένος» φέτος Patrick Bamford, η «αύρα» των Kalvin Phillips και Helder Costa, βοήθησαν σημαντικά ένα κάπως «ρηχό» ρόστερ, να κουβαλήσει τον σύλλογο του Yorkshire, σε μια άνετη επάνοδο στα σαλόνια.

ΧΡΟΝΙΑ «ΟΝΕΙΡΟ» ΓΙΑ BRENTFORD, ΜΕ ΦΙΝΑΛΕ «ΕΦΙΑΛΤΗ»

Πολλοί την χαρακτήρισαν ως την έκπληξη της σεζόν. Άλλοι, ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεδομένο είναι πάντως πως η Brentford του Thomas Frank, ήταν μια ομάδα που κατάφερε να θέλξει πολλούς με τη παρουσία της στη φετινή Championship. Βρέθηκε μια νίκη μακριά από την απευθείας άνοδο (ηττήθηκε τη τελευταία αγωνιστική από την Barnsley, την ώρα που η West Brom έμενε στο 2-2 με την QPR), ενώ έφτασε ως τον τελικό των play-offs ανόδου, όπου και έχασε στη παράταση από την Fulham.

Ο Δανός τεχνικός στηρίχθηκε πολύ στους συμπατριώτες του από τον Οκτώβριο του 2018 που βρίσκεται στο τιμόνι. Φέτος, οι Henrik Dalsgaard, Christian Norgaard, Mathias Jensen, αλλά και ο Σουηδός αποκτηθείς από τη Leeds, Pontus Jansson, αποτέλεσαν «στηρίγματα» στο άψογο «οικοδόμημα» του Frank. Αν μπουν και στην εξίσωση οι εκπληκτικοί Said Benrahma, Bryan Mbeumo και ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας, Ollie Watkins, δημιουργείται ένα εξαιρετικό κράμα που απαντά στην ερώτηση των λόγων της φετινής πορείας των «Bees». Το αψυχολόγητο «μπλακ άουτ» που υπέστη στο τέλος της χρονιάς, της στοίχισε την άνοδο, τόσο απευθείας, όσο και μέσω των play-offs.

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Στη διαδικασία αυτή, ευνοήθηκε η Fulham του Scott Parker. Μετά το περσινό «ναυάγιο» της συμμετοχής στην Premier League, τα ηνία των «Cottagers» πήρε ο «άψητος» 39χρονος άλλοτε βοηθός του Slavisa Jokanovic. Για την ακρίβεια, αυτό είχε ήδη συμβεί από τους τελευταίους μήνες συμμετοχής της περσινής συμμετοχής της Fulham στην Premier League, το ουσιαστικό χρίσμα για τον Parker ωστόσο ήρθε το περσινό καλοκαίρι. Ακρογωνιαίος λίθος αναμφίβολα, ήταν ο Aleksandar Mitrovic. O Σέρβος φορ σημείωσε 26 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, είχε όμως σημαντικούς συμπαραστάτες τους Ivan Cavaleiro, Bobby Reid και Anthony Knockaert. Εξαιρετική σεζόν από τον Tom Cairney, ενώ βοήθησαν πολύ και οι Onomah, Arter. Η Fulham κατάφερε να καθιερωθεί στην εξάδα όταν τα πράγματα έγιναν απαιτητικά, ενώ θα μπορούσε να έχει κερδίσει την απευθείας άνοδο, αν την τελευταία αγωνιστική κέρδιζε την Wigan. Εν τέλει τα κατάφερε μέσω των play-offs, έστω κι αν χρειάστηκε την παράταση του τελικού κόντρα στην Brentford και την καταπληκτική έμπνευση του Joe Bryan. Οι «Cottagers» μένει να αποδείξουν πως δεν θα γίνουν ομάδα-«ασανσέρ».

«ΚΟΥΡΣΑ» ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η NOTTINGHAM

Και αν οι Brentford και Fulham ξεκαθάρισαν σχετικά γρήγορα με τα της παρουσίας τους στα play-offs και κοίταξαν και λίγο παραπάνω, από κάτω τους επικράτησε πανδαιμόνιο. Η Cardiff, που επανήλθε στη Championship μετά τη περσινή παρουσία της στη κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έκανε ένα τρομερό «finish» στη σεζόν, καθώς μετά την διακοπή έδειχνε μεταμορφωμένη. Μέτρησε μόλις δύο ήττες και μία ισοπαλία, ρεφάροντας παράλληλα το μέτριο ξεκίνημα της σεζόν υπό τον Neil Warnock. Η δουλειά του Neil Harris, που κλήθηκε να αναλάβει τον περασμένο Νοέμβριο, απέδωσε καρπούς, οι Ουαλοί βρέθηκαν με άνεση μέσα στη ζώνη των play-offs, αλλά έπεσαν πάνω στην Fulham και έμειναν εκτός του ονείρου της νέας ανόδου.

Η Swansea μπήκε από το «παράθυρο» κυριολεκτικά στα play-offs, μιας και εκμεταλλεύτηκε την αδιανόητη αυτοχειρία της Nottingham. Η Forest του Sabri Lamouchi κατάφερε να μείνει εκτός «κόλπου» ανόδου, κυριολεκτικά την τελευταία ώρα, όταν και διασύρθηκε με 1-4 από την αδιάφορη Stoke. Χαρακτηριστικό ήταν πως αν είχε ηττηθεί έστω με ένα γκολ διαφορά από τους «Potters», θα είχε βάλει τη Swansea από κάτω στην ισοβαθμία. Η Forest ήταν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν μέσα στη ζώνη των play-offs, αλλά οι δύο ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, αποτέλεσαν «μαχαιριά στη καρδιά». Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι «Κύκνοι» του Steve Cooper που «τρύπωσαν» στην εξάδα μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Reading. Η Brentford ωστόσο φρέναρε τα όνειρα της Swansea στον ημιτελικό των play-offs.

Πέραν αυτών των τριών όμως, υπήρξαν πολλοί «μνηστήρες» για την πολυπόθητη εξάδα. Η Milwall το πάλευε μέχρι το τέλος, η ανέλπιστη ήττα της προτελευταίας αγωνιστικής από την QPR ωστόσο την άφησε εκτός παιχνιδιού. Preston και Derby κυνήγησαν επίσης μια προνομιούχο θέση, ωστόσο προς το φινάλε «κλάταραν». Η μεν Preston του Alex Neil δεν έδειξε το απαιτούμενο σθένος στα κρίσιμα και δύσκολα τελευταία της ματς, η δε County του Phillip Cocu μέτρησε τέσσερις ήττες στα ισάριθμα ματς με West Brom, Leeds, Cardiff και Brentford, δείχνοντας πως κάτι της έλειπε, ώστε να βρεθεί για τρίτη σερί σεζόν στα play-offs.

Από εκεί και κάτω, πολλές ομάδες κινήθηκαν σε «ρηχά νερά», μιας και δεν κατάφεραν να βάλουν ξεκάθαρο στόχο προς τα πάνω, ενώ ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ποτέ μέσα στη σεζόν, κοιτάζοντας χαμηλά. Blackburn Rovers, QPR, Bristol City, Reading, Stoke, Sheffield Wednesday ανήκουν στην κατηγορία αυτή, κάνοντας ωστόσο κατά περιόδους μεγάλες «ζημιές» σε όσους κυνηγούσαν κάτι προς το φινάλε.

ΣΩΤΗΡΙΑ «ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ», ΕΛΕΩ… ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Στα κατώτερα στρώματα της κατηγορίας, πολλές κλισέ εκφράσεις και λέξεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν όλα όσα εκτυλίχθηκαν, ιδιαιτέρως προς το φινάλε της σεζόν. Για να γίνει αντιληπτή η συνθήκη, χαρακτηριστικότερο γεγονός είναι η παραμονή των Luton και Barnsley, που όλη τη χρονιά σχεδόν βρίσκονταν με το ένα πόδι στην επιστροφή στην League One.

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Συγκεκριμένα, η Barnsley του Gerhard Struber δεν είχε βρεθεί ποτέ εκτός ζώνης υποβιβασμού, όσο καιρό βρισκόταν στο τιμόνι ο Αυστριακός τεχνικός (ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο). Η δε Luton έκανε μια μεγάλη ρελάνς στις τελευταίες αγωνιστικές με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, με σπουδαιότερη ίσως εκείνη της προτελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Hull, μια ήττα που «βύθισε» τις «Τίγρεις».

Για τoυς «Tykes», ο ερχομός του Struber ήταν καταλύτης. Ο Αυστριακός έφερε τον Γενάρη δύο κομβικούς συμπατριώτες του, τον κεντρικό αμυντικό Michael Sollbauer και τον κεντρικό μέσο Marcel Ritzmaier, που μαζί με τον δανεικό Γερμανό δεξιό οπισθοφύλακα Kilian Ludewig και τους Mallik Wilks, Toby Sibbick, έδωσαν σημαντικές λύσεις για την μεγάλη αντεπίθεση της Barnsley. Το γκολ του Clarke Oduor στις καθυστερήσεις του ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Brentford, ήταν ουσιαστικά η παραμονή των «Tykes» στην κατηγορία, κάτι που μεθοδευόταν εδώ και μήνες χάρη στη πολλή και καλή δουλειά του Struber, την ώρα που όλοι είχαν ξεγράψει τη Barnsley.

Η Luton, η έτερη «νεοφώτιστη» στην Championship, έκανε κι αυτή το δικό της «θαύμα». Μέσα στη ζώνη από την 24η αγωνιστική στα τέλη του 2019, άλλαξε προπονητή εν μέσω διακοπής, παρά ταύτα οι «Hatters» έκαναν δυναμικό comeback με τον Nathan Jones στον πάγκο στο φινάλε. Ο Ουαλός τεχνικός έδωσε άλλο σφρίγος στην ομάδα, που είχε τη χειρότερη άμυνα σχεδόν καθ΄όλο το πρωτάθλημα. Η Luton αρνήθηκε να χάσει μετά τη διακοπή, πήρε ισοπαλία μέχρι και το Elland Road απέναντι στη Leeds (μοναδική ήττα της το 0-5 από την Reading) και κατάφερε να καθαρίσει την ιστορία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Μολονότι οι δύο νεοφώτιστες έκαναν «άθλο» παραμονής, η προσπάθεια δεν θα είχε ευοδωθεί για αμφότερες, αν η Wigan δεν βυθιζόταν λόγω της τιμωρίας του -12 που της επιβλήθηκε, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Οι «Latics» απώλεσαν και την τελευταία τους ελπίδα λόγω της ισοπαλίας με την Fulham (σώζονταν σε περίπτωση νίκης), και πλέον παίρνουν τον δύσκολο δρόμο της League One. Μαζί τους, η Charlton, η τρίτη νεοφώτιστη της σεζόν 2019-2020. Οι «Addicks» κατάφεραν να υποβιβαστούν, αν και πραγματοποιούσαν θετική σεζόν, μένοντας εκτός ζώνης μέχρι και την 45η αγωνιστική. Στην τελευταία «στροφή» ωστόσο το σύνολο του Lee Bowyer αντιμετώπισε την Leeds, σε ένα έργο εκ προοιμίου δύσκολο. Η ήττα έφερε και τον υποβιβασμό, αλλά η αλήθεια είναι πως η Charlton μετρούσε επτά ματς χωρίς νίκη στο φινάλε, κάτι που αναμφίβολα της στοίχισε ακριβά.

Η «ρεβάνς» μιας… ροκ Championship

Η τρίτη ομάδα που πήρε την άγουσα για την League One, είναι η Hull. Μόνο και μόνο στο άκουσμα της είδησης, όσοι παρακολουθούσαν με εγγύτητα το πρωτάθλημα της Championship, έμειναν έκπληκτοι. Οι «Τίγρεις» του Grant McCann ουσιαστικά δεν κινδύνευσαν καθόλου όλη τη χρονιά, μέσα στο 2020 ωστόσο μιλάμε για την απόλυτη ελεύθερη πτώση. Μέτρησε μόνο ήττες, εκτός τριών ισοπαλιών και δύο νικών, διασύρθηκε αρκετές φορές, με αποκορύφωμα το 8-0 από την Wigan, και μοιραία υποβιβάστηκε, έχοντας μάλιστα την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Ανατροπές επί ανατροπών, συγκινήσεις, ωραία και θεαματικά παιχνίδια συμπλήρωσαν το «μωσαϊκό» της φετινής Championship, ενός πρωταθλήματος που μπορεί να μην έχει τη λάμψη της Premier League, έχει ωστόσο μια δική του αίγλη. Όσοι το παρακολουθούν χρόνια, ξέρουν καλά πως αυτή ακριβώς είναι η χάρη του. Φέτος πάντως, ίσως κέρδισε μια νέα μερίδα φιλάθλων, που λατρεύουν τις συγκινήσεις, έστω και αν δεν προέρχονται από την αγαπημένη τους ομάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις