ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Χάμερς»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Χάμερς»

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Χάμερς»

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Χάμερς»

Προγνωστικά από την μάχη της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Σαουθάμπτον αλλά και αρκετές επιλογές από Γερμανία, ΗΠΑ και Ινδία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, άλλη μία επιτυχημένη μέρα η χθεσινή αφού η Γιουβέντους με γκολ του Βλάχοβιτς πήρε το πολύτιμο τρίποντο στο «derby della mole». Μας πλήρωσε και η δυάδα με την Μουμπάι Σίτι να βάζει το γκολ στην εκπνοή του αγώνα, ενώ από νωρίς καθάρισε η Βόλφσμπουργκ με το 1-1 να γίνεται από το πρώτο μέρος. Σήμερα έχουμε σημεία από αρκετές χώρες και ηπείρους. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με το Νησί και την Premier League, με την αγαπημένη Γουέστ Χαμ να ταξιδεύει μέχρι το Σαουθάμπτον για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι «άγιοι» μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και δίκαια βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού αφού δεν εντυπωσιάζει το ποδόσφαιρό τους. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ τα πάει περίφημα εντός και εκτός συνόρων με αποτέλεσμα να τρέχει σερί νικών τεσσάρων αγώνων. Πιστεύω πως η ομάδα του Μόγιες είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το συγκρότημα του Χάσενχατλ και για αυτό ποντάρουμε στο διπλό με ασφάλεια στο draw no bet.
  • Συνεχίζουμε στο Νησί αλλά πάμε στην Ιρλανδία και στην αγαπημένη Σάμροκ Ρόβερς που μας χάρισε μεσοβδόμαδα ένα ακόμα ταμείο. Σημερινός της αντίπαλος η αδιάφορη Ντροχέντα Γιουνάιντετ. Η Σάμροκ είναι πρώτη με διαφορά πέντε πόντων από την δεύτερη Ντέρι με τέσσερις αγωνιστικές να μένουν ακόμα αλλά και ένα μεταξύ τους παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά. Δεν χωράνε περιθώρια λάθους για την Σάμροκ Ρόβερς ειδικά όταν παίζει με κατώτερες αλλά και αδιάφορες ομάδες.
  • Η Γερμανική Πάντερμπορν υποδέχεται στην έδρα της την Σαντχάουσεν με σκοπό να γυρίσει στις νίκες και να χτίσει ακόμα ένα μεγάλο σερί νικών μέσα στο σπίτι της. Οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι από τα πρώτα φαβορί μαζί με το Αμβούργο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Σαντχάουσεν στάθηκε τυχερή και πήρε το τρίποντο κόντρα στο ανεβασμένο Μαγδεμβούργο αλλά είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι αφού κυνηγάνε άνοδο φέτος.
  • Αλλάζουμε ήπειρο και πηγαίνουμε στην Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή, με την Μπόκα Τζούνιορς να προσπαθεί να κρατήσει την πρώτη θέση αφού Ράσινγκ και Τοκουμάν ακολουθούν και περιμένουν την ήττα της. Όσο κερδίζει δεν έχει θέμα η Μπόκα εξάλλου μένουν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και σήμερα θα κοιτάξει να μην χάσει ή ακόμα καλύτερα να κερδίσει την αδιάφορη Νιούελς. Ποντάρουμε στην ποιότητα και στο κίνητρο της Μπόκα Τζούνιορς.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

  • Πηγαίνουμε τώρα βόρεια, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με το Όστιν να υποδέχεται στο Τέξας την Ρίαλ Σολτ Λέικ. Πρώτη αγωνιστική για τα play-offs του MLS που είναι σε φάση νοκ-άουτ. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν μέλλον πιο λαμπρό από την Ρίαλ Σολτ Λέικ και για αυτό θα ποντάρω στην πρόκριση τους.
  • Τέλος, κλείνουμε την στήλη μας με ακόμα ένα ματς από την Ινδία, ο λόγος για το Κεράλα Μπλάστερς – Μοχούν Μπαγκάν. Η Κεράλα έκανε την πρεμιέρα και κέρδισε με το εμφατικό 3-1 την Ανατολική Βεγγάλη ενώ έδειξε πως θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Μοχούν τώρα απογοήτευσε τους φιλάθλους της αφού υπέστη ήττα σοκ από την Τσεϊναγίν με 1-2. Θέλουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι για να μην υπάρχει γκρίνια από την αρχή της χρονιάς ενώ οι γηπεδούχοι θα βρουν και αυτοί τον τρόπο τους να βάλουν ένα γκολ. Πρώτη μας επιλογή το goal/goal σε απόδοση 1,60 στην novibet.
Δυάδα απόδοσης 2.40
14:00
Πάντερμοπορν - Σαντχάουσεν
1
1.55
22:00
Όστιν - Ρίαλ Σολτ Λέικ
Πρόκριση Όστιν
1.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
16:00
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
2 dnb
1.72
19:00
Ντροχέντα Γιουνάιντετ - Σάμροκ Ρόβερς
2
1.51
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
17:00
Κεράλα Μπλάστερς - ΑΤΚ Μοχούν Μπαγκάν
Goal/goal
1.60
21:30
Νιούελς Ολντ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς
2 dnb
1.63
BET: 20 units
Ειδικό
16:30
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
1+ σουτ στο τέρμα Μπόουεν
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις