Σε φόρμα η «Ένωση»

Στοίχημα

Στοίχημα: Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο ποντάρει ο #Blackbird, λαμβάνοντας σοβαρά τον παράγοντα έδρα.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στο σημερινό  μενού το στοίχημα μας προσανατολίζεται στην Ελλάδα.

Στοίχημα: Ώθηση της έδρας

Αρχή στην Αθήνα και στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena». Από εξαιρετική εμφάνιση προέρχεται η Ένωση στην Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τον Άρη μόνο με 2-0. Και λέω μόνο γιατί θα μπορούσε εύκολα να υπάρξει διασυρμός. Την καλύτερη επίθεση ως τώρα έχουν οι γηπεδούχοι, με ισχυρό όπλο φέτος να είναι η έδρα.  Φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους με τον Αλμέιδα στον πάγκο και είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό.

Από την άλλη ο Ατρόμητος, βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως στο τελευταίο τέταρτο έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο. Ικανοποιητικό ξεκίνημα με τρεις νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες. Στόχος φέτος μια θέση, όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολη η αποστολή απόψε, με την ΑΕΚ να είναι στα καλύτερα της, σίγουρα την τελευταία τετραετία.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι. Έχουν επιστρέψει στο «σπίτι» τους, το γήπεδο αναμένεται γεμάτο και τι καλύτερο για ακόμα μια παράσταση μπροστά στο κοινό τους, όπως στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό.

Μονό
16:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Οver 2,5
1.81
BET: 25 units
Fun Bet
16:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Γκολ: Αραχούχο & Γκαρσία & Πινέδα
17.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις