Ώρα για αποδείξεις από τη Νιούκαστλ

Προγνωστικά

Με την αγαπημένη της στήλης Αγγλία ασχολείται ο #Nikolas43 με τρεις αναμετρήσεις όπου αναμένεται υπεροχή των φιλοξενούμενων.

Τρία παιχνίδια από την Premier League έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Κοινός παρονομαστής ότι οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να δείξουν την ανωτερότητα τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας 

Ρουτίνα για την Άρσεναλ 

Η αρχή θα γίνει στο «Έλαντ Ρόουντ» του Λιντς όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ. Σε κακό φεγγάρι τα «παγώνια» αγνοούν τη νίκη από εκείνη την επιβλητική νίκη απέναντι στην Τσέλσι. Δυστυχώς για αυτούς η Άρσεναλ δεν είναι αντίπαλος για να κάνουν την επανεκκίνηση τους. Οι «κανονιέρηδες» κάνουν την καλύτερη τους σεζόν με τον Αρτέτα στον πάγκο και στα μάτια μου είναι ο μοναδικός αντίπαλος της Σίτι στη μάχη του τίτλου. Ασχέτως αν είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη δεν θα τους εμποδίσει να κάνουν ακόμα μια νίκη. Μια νίκη ρουτίνας που θα κρατήσει την Άρσεναλ στην κορυφή θα στείλει τη Λιντς ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία και εμείς θα κυκλώσουμε το πρώτο διπλό της ημέρας σε απόδοση 1.57 στη Novibet. 

Ήρθε η ώρα της υπέρβασης

Η συνέχεια θα λάβει χώρα στο «Θέατρο των ονείρων» στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ η οποία ψάχνει μια νίκη που θα δείξει ότι άλλαξε επίπεδο. Δεν έγινε ξαφνικά σε μια νύχτα καλύτερη ομάδα ή μεγαλύτερο όνομα από τη Γιουνάιτεντ. Πιο πλούσια ναι αλλά ως εκεί. Με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μια καλή ευκαιρία για τις «καρακάξες» να δείξουν ότι κάτι αλλάζει. Σημείο με μεγάλο ρίσκο το διπλό στο 3.55 της Novibet αλλά θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες επαλήθευσης. 

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Να παίξει σαν πρωταθλήτρια 

Πιστεύω πως κάθε οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να πανηγυρίσει δυο συγκεκριμένες νίκες αυτή τη σεζόν. Η πρώτη απέναντι στη Γιουνάιτεντ, η οποία έγινε με εμφατικό τρόπο, και η δεύτερη απέναντι στη θεωρητικά έτερη διεκδικητή του τίτλου. Δεν είναι η ιδανική χρονιά για την Λίβερπουλ και τον Κλοπ. Το ξέσπασμα απέναντι στη Ρέιντζερς δεν λέει κάτι. Εδώ θέλει ψυχή για να αντιμετωπίσει το απίστευτο δημιούργημα του Γκουαρντιόλα. Χαίρομαι γιατί δεν είδα αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί για τους «πολίτες», σε περίπτωση που έβλεπα γύρω στο 1.50 θα πήγαινα απλά παρακάτω. Το διπλό στο Pamestoixima.gr είναι στο 1.91 θα το προτιμήσω και ελπίζω να μη με διαψεύσει. Ας μπει να παίξει σαν πρωταθλήτρια με τον Χάαλαντ σε φόρμα και όλα θα πάνε καλά. 

Τώρα αν είδα μόνο το τυρί και δεν είδα τη φάκα θα φανεί από το αποτέλεσμα. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Μονό
16:00
Λιντς - Άρσεναλ
2
1.57
BET: 40 units
Μονό
16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ
2
3.55
BET: 5 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
2
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις