Παιχνίδι με γκολ και ειδικά στο «Άνφιλντ»

προγνωστικά

Το ματς της αγωνιστικής στην Premier League βγάζει τρεις επιλογές για τον #Bats, που φτάνουν μέχρι το 3.40.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι «κονταροχτυπιούνται» στο Μέρσεσαϊντ, και εμείς έχουμε τα προγνωστικά με έμφαση σε ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς νίκη παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το 3-2 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Παρότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ και ισάριθμες πέτυχε την ισοφάρισε, όμως δεν είχε απάντηση στο πέναλτι του Σάκα στο 76’. Έδειξε πάντως βελτίωση σε κάποιους τομείς και με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε να έχει φύγει αλώβητη από το Λονδίνο. Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς με τη Ρέιντζερς για το Champions League, στο οποίο οι «κόκκινοι» επικράτησαν με το εμφατικό 7-1.

Για την Σίτι τα πράγματα σίγουρα είναι πιο απλά. Το ξεκούραστο 4-0 επί της Σαουθάμπτον την ανέβασε στην κορυφή, λίγο πριν την προσπεράσει ξανά η Άρσεναλ. Ο Χάαλαντ συνέχισε το βιολί του σκοράροντας και πάλι, με τους «πολίτες» να μετρούν 33 γκολ σε εννιά αγωνιστικές και τον Νορβηγό να έχει τα 15. Η απουσία του φάνηκε μεσοβδόμαδα στη Δανία, όπου η Σίτι «κόλλησε» στο 0-0 με την Κοπεγχάγη. Ο Μαχρέζ έχασε (ξανά) πέναλτι κι η αποβολή του Γκόμεθ στο 30’ δυσκόλεψε πολύ το έργο της ομάδας του Γκουαρδιόλα. Ακόμα κι έτσι, είναι πρώτη στον όμιλο και στο +3 από την Ντόρτμουντ.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση αποτελεί κάτι σαν «clasico» για το αγγλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φέτος η Λίβερπουλ απέχει πολύ από την ομάδα που έβαζε δύσκολα στην ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς μετρά δύο νίκες και συνολικά δέκα βαθμούς σε οκτώ ματς. Δεν την ξεγράφουμε με τίποτα βέβαια, διότι εξακολουθεί να έχει αρκετή ποιότητα. Θα πάρει σίγουρα ψυχολογία κι από τον θρίαμβο στη Γλασκόβη, ενώ δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε και την σημασία του «Άνφιλντ».

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Επιλογές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό

Πρώτη μας επιλογή είναι το over 3,5, σε απόδοση 2.20 στη Novibet. Το σημείο αυτό έχει επαληθευτεί στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και φέτος μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, με την προβληματική άμυνα των γηπεδούχων και την τρομακτική επίθεση των φιλοξενούμενων να το επιβεβαιώνουν συχνά.

Επιλέγουμε με μικρότερο κασέ το goal/goal ημιχρόνου που δίνει 3.40 στη Novibet, κάτι που η Λίβερπουλ έχει βγάλει σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς. Τέλος, ρίχνουμε και μια ματιά στους σκόρερ. Το 1.68 του Χάαλαντ δεν παίζεται με τίποτα, όμως υπάρχει μια αρκετά πιο κερδοφόρα (και ριψοκίνδυνη) επιλογή. Αυτή του Σαλάχ, που φτάνει τον τριπλασιασμό στη Novibet. Ο Αιγύπτιος δεν ξεκίνησε καλά όμως έκανε χατ-τρικ στην Σκωτία (το γρηγορότερο στην ιστορία του Champions League) και σίγουρα θα μπει με καλύτερη ψυχολογία στο κρίσιμο αυτό ματς.

Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Over 3,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.40
BET: 7 units
Σκόρερ
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Σαλάχ
3.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις