Ευκαιρία το 2.65 στο Μάντσεστερ

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Προγνωστικά: Στηρίζει την Νιούκαστλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» ο #Argyropoulos και ποντάρει στην ποιότητα του Χάαλαντ.

Καλημέρα και καλή Κυριακή φίλοι Κουβανέζοι . Πάμε προς Αγγλία μεριά να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ : Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν έως τώρα στην έδρα τους για την Premier League. Οι «καρακάξες» έχουν μόλις μία ήττα εκτός ενώ έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια εκτός έδρας. Θεωρώ πως θα έχει τις ευκαιρίες της και θα βρει ένα γκολ σίγουρα. Πιστεύω αρκετά την φετινή Νιούκαστλ που δεν φοβάται κανένα παιχνίδι. Θα την στηρίξω και θα ποντάρω τα λεφτά μου στο Χ2 και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.65.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκάθαρο φαβορί η Σίτι εδώ. Η Λίβερπουλ αν και ακόμα νωρίς δύσκολα θα μπορέσει να μπει σε θέση διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Το διπλό στο 1.80 με το να σκοράρει ο Χάαλαντ έστω μία φορά μας δίνει 2.75. Άψογο ποντάρισμα! Η αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ είναι τραγική. Ο Νορβηγός θεωρώ πως θα σκοράρει. Ένα fun bet εδώ είναι το να πάρει κάρτα ο Φαν Ντάικ στο 4.75 ! Ο Ολλανδός θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Χάαλαντ και θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει. Πιστευώ πως θα τον έχει man to man καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, χρειάζεται να του σπάσει τον τσαμπουκά.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ
Χ2 & goal/goal
2.65
BET: 10 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
2 & Γκολ Χάαλαντ
2.75
BET: 10 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Κίτρινη κάρτα Βαν Ντάικ
4.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις