Με τον Ολυμπιακό στο 80.00!

Μακροχρόνια Euroleague

Μακροχρόνια Euroleague με μία επιλογή που βασίζεται στην περσινή πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον #Makrakis.

Την καλημέρα μου. Δύο αγωνιστικές έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής στην Euroleague, αλλά όχι δεν θα μας απασχολήσει αυτό. Θα ασχοληθούμε με μια μακροχρόνια Euroleague επιλογή που ήθελα να μοιραστώ από την αρχή της χρονιάς, αλλά περίμενα να ολοκληρωθεί πρώτα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρυσι έκαναν μια πολύ καλή χρονιά τερματίζοντας στην τετράδα της κανονικής διάρκειας. Καλά τα πήγαν εκτός έδρας, αλλά τη διαφορά την έκαναν οι εντός έδρας νίκες. Η ομάδα του Μπαρτζώκα είχε μόλις μία ήττα στο ΣΕΦ, από τον Ερυθρό Αστέρα, σε παιχνίδι που έγινε χωρίς κόσμο. Φέτος το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ένα «κλικ» καλύτερο και η έδρα του μία από τις δυνατότερες στην Ευρώπη.

Αν καταφέρει να κερδίσει τις δύο μεγάλες ισπανικές (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα), πιστεύω πως έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μείνει αήττητος στον Πειραιά. Αξίζει νομίζω αυτή η μακροχρόνια Euroleague επιλογή στο 80.00 (!) της Stoiximan.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μακροχρόνιο Euroleague
Να παραμείνει αήττητος εντός έδρας στην κανονική περίοδο
Ολυμπιακός
80.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις