Τι κι αν δεν παίξει ο Πικέ…

Προγνωστικά

Προγνωστικά από το El Clasico, το μεγάλο παιχνίδι Λίβερπουλ - Σίτι καθώς και από Τρίπολη και Σαουθάμπτον από τον #Makrakis

Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα με πολλά και μεγάλα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Προφανώς και ξεχωρίζουν τα Λίβερπουλ – Σίτι και Ρεάλ – Μπαρτσελόνα. Φυσικά, θα ασχοληθούμε με αυτά, όμως το μενού έχει προγνωστικά επίσης από Σαουθάμπτον και Τρίπολη.

  • Η Σαουθάμπτον δεν πατάει καθόλου καλά και είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, κατά την γνώμη μου. Τα «σφυριά»  βλέπουν ψηλότερα από ότι δείχνει η τωρινή τους «συγκομιδή» και το σημερινό παιχνίδι είναι το κατάλληλο για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους άνοδο. Διπλό χωρίς ισοπαλία η επιλογή μου από αυτό το ματς.
  • Προγνωστικά από το Clasico στην συνέχεια. Η Ρεάλ συνεχίζει την καλή της πορεία αφήνοντας «δώρο» δύο βαθμούς στην Πολωνία χωρίς να την πειράξουν. Η σεζόν της Μπάρτσα βρίσκεται ήδη σε κίνδυνο, με τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό της για άλλη μια φορά από τα νοκ-άουτ του Champions League. Τεράστια αμυντικά κενά έχει ομάδα του Τσάβι, που η ταχύτητα παικτών όπως ο Βινίσιους μπορεί να τα αξιοποιήσει στο έπακρο. Πιστεύω πως η «βασίλισσα» θα προηγηθεί στο παιχνίδι, επιλογή που θα προσθέσω στα προγνωστικά μου.
  • Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία μέχρι στιγμής για Λίβερπουλ και Σίτι στην Αγγλία. Φαβορί οι «πολίτες», αλλά στον διπλασιασμό η κόντρα του φαβορί; Πολύ μεγάλη βρίσκω την απόδοση. Η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» δεν χάνει εύκολα. Έχει να ηττηθεί πάνω από ένα χρόνο εκεί μέσα, συν το ότι η παράδοση των τελευταίων χρόνων δεν είναι καν υπέρ της ομάδας του Γκουαρντιόλα. 1Χ στο 2.00 της Pamestoixima.gr λοιπόν.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

  • Αντιποδόσφαιρο εναντίον ποδοσφαίρου στην συνέχεια. Ο Αστέρας δεν παίζει μπάλα φέτος, έχει φανεί σε όλα τα φετινά του παιχνίδια και κορυφώθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αντιαθλητικό παιχνίδι με μονίμως παρκαρισμένο λεωφορείο πίσω. Ο Παναιτωλικός δεν παίζει όσο επιθετικά έπαιζε πέρυσι, αλλά κάνει προσπάθειες να παίξει την μπάλα κάτω. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες. Θα σταθούμε σε ένα στατιστικό όμως. Στα έξι παιχνίδια που οι Αγρινιώτες έχουν σκοράρει φέτος, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, πάντα προηγήθηκαν στο σκορ. Λείπει ο Καρέλης, αλλά ο Αστέρας δεν τρομάζει κάποιον και το 2.75 στο να προηγηθεί ο Παναιτωλικός, θα κλείσει τα προγνωστικά μας.
Δυάδα απόδοσης 3.15
16:00
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
2 dnb
1.75
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 1-0
1.80
BET: 15 units
Σκόρερ
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Γκολ Βινίσιους
2.50
BET: 5 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
2.00
BET: 25 units
Μονό
20:30
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
Anytime score: 0-1
2.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις