Μεγάλη μάχη στο Βερολίνο

Μεγάλη μάχη στο Βερολίνο

Δυάδα τετραπλασιασμού μας προτείνει για σήμερα Κυριακή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και τα προγνωστικά της στήλης μου εστιάζουν σε δύο ντέρμπι από τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Γαλλίας. Ας μην καθυστερούμε άλλο λοιπόν και ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα.

Προγνωστικά Κυριακής: Στους τυφλούς… ο μονόφθαλμος στο «Μποζουάρ»

Ξεκίνημα με τη μάχη των ουραγών στη Γαλλία ανάμεσα σε Ναντ και Μπρεστ.

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η γηπεδούχος μετά από δέκα αγωνιστικές, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη. Έχει δώσει δύο περισσότερα ματς εκτός έδρας όμως, ενώ στα εντός της έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο χάνοντας μόνο από την πρωτοπόρο Παρί (2-1-0 τα υπόλοιπα). Οπότε είναι στα μέτρα της θεωρώ η σημερινή αναμέτρηση η οποία έχει και χαρακτήρα πρόωρου «τελικού» έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Στην τελευταία θέση η φιλοξενούμενη, έχοντας και αυτή μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής, η οποία σημειώθηκε τον Αύγουστο. Τα ίδια με την κρισιμότητα της αναμέτρησης ισχύουν και γι’ αυτήν όπως και για τη γηπεδούχο, ενώ έχει να «αντιμετωπίσει» και τη δυσμενή παράδοση που τη θέλει να χάνει και στα τρία τελευταία παιχνίδια που έγιναν σε αυτό το γήπεδο.

Θεωρώ λοιπόν ότι η Ναντ αδικείται από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική της θέση και ματς σαν το σημερινό πρέπει εύκολα ή δύσκολα να τα παίρνει, οπότε επιλέγω τον άσσο σε απόδοση 2.20 στο Pamestoixima.gr

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μεγάλη μάχη στο Βερολίνο

Θα κλείσω με την αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας μεταξύ της Ουνιόν Βερολίνου και της Ντόρτμουντ.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα στη σεζόν για τη γηπεδούχο, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από εννιά αγωνιστικές έχοντας μόλις μια ήττα στη Φρανκφούρτη. Τα πηγαίνει αρκετά καλά και στην Ευρώπη όμως διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Europa League (3η αυτή τη στιγμή ένα βαθμό πίσω από τη 2η θέση).

Ισόβαθμη στην 3η θέση με τη Μπάγερν βρίσκεται η φιλοξενούμενη, που θα προσπαθήσει να σπάσει το αήττητο της έδρας της Ουνιόν. Ασταθής εκτός έδρας όπου μετράει δύο νίκες και δύο ήττες αλλά τα ματς της «ανοίγουν» μετρώντας 3/4 over.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν θα κρατήσω το over 2,5 σε απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 4.13
16:00
Ναντ - Μπρεστ
1
2.20
18:30
Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ
Οver 2,5
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις