Χωρίς άγχος Ατρόμητος και Σαλερνιτάνα

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της Κυριακής με επιλογές βασισμένες σε γκολ και μία βόμβα στο γαλλικό ντέρμπι

Καλημέρα σε όλους. Κυριακή απόψε, μια ημέρα γεμάτη σπορ και θέαμα. Εμείς επιλέγουμε ξανά ποδοσφαιρικά στα προγνωστικά μας, διαλέγοντας δύο «μεσημεριανά» σημεία από Ιταλία και Ελλάδα αλλά και μία δυνατή βόμβα από Γαλλία. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Βγάζει κούραση η Ίντερ

Ξεκινάμε από το Μιλάνο και το εντυπωσιακό «Τζουζέπε Μεάτσα». Η Ίντερ έπειτα από την ποδοσφαιρική ραψωδία της Τετάρτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το 3-3 της Βαρκελώνης, επιστρέφει στα εγχώρια για να κοντράρει την μαχητική Σαλερνιτάνα. Η αρμάδα του Ιντζάγκι θα λέγαμε πως πήρε τελικά αυτό που ήθελε πριν τέσσερις μέρες κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και πλέον με μία νίκη απέναντι στην αδιάφορη Πλζεν θα βρεθεί στα νοκ-άουτ, οπότε αυτομάτως το βάρος θα πέσει στο πρωτάθλημα. Εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς η ομάδα δεν βγάζει σταθερότητα και χάνει βαθμούς από εδώ και από εκεί, ούσα στην έβδομη θέση οκτώ ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή. Αποστολή της πλέον είναι να νικάει όλα τα παιχνίδια, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς πριν το World Cup Break για να κλείσει την ψαλίδα από την πρώτη θέση. 

Πρώτο της εμπόδιο είναι οι «Ιππόκαμποι» της Σαλερνιτάνα. Οι «Βυσσινί» θα λέγαμε πως είναι βελτιωμένοι από πέρυσι, διαθέτουν καλύτερους ποδοσφαιριστές και προέρχονται από μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Βερόνα. Υπάρχει καλή ψυχολογία, διάθεση αλλά και πάθος για ένα καλό αποτέλεσμα στο Μιλάνο. Ναι μεν ωστόσο είναι καλύτερη από πέρυσι αλλά θα λέγαμε πως διατηρεί αυτή την αλλοπρόσαλλη εικόνα στα εκτός έδρας, κερδίζοντας βαθμούς άλλοτε σε δύσκολες έδρες και χάνοντας με άνεση σε πιο χαλαρές. Τώρα θέλει να κάνει την ζημιά στην Ίντερ και να πάρει ό,τι μπορεί από ένα ματς πάντως που δεν θα έχει καθόλου άγχος. 

Η Ίντερ ενδέχεται να βγάλει μεγάλα σημάδια κούρασης, στο πρωτάθλημα φέτος δεν… πατάει καλά αμυντικά και η Σαλερνιτάνα μπορεί να χτυπήσει. Το goal/goal πληρώνει στο 1.80 και το επιλέγουμε. 

Με άλλον αέρα στο νέο της σπίτι

Συνέχεια με την ΑΕΚ. Η Ένωση στο δεύτερο της αγώνα στην «Opap Arena» αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο διπλό με φοβερή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη απέναντι σε έναν τραγικό Άρη και τώρα θέλουν σε ένα γεμάτο κατά τα φαινόμενα γήπεδο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Ο Αλμέιδα παίζει συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, η ομάδα βγάζει υγεία και πλέον o στόχος του πρωταθλήματος μοιάζει εξαιρετικά εφικτός. 

Από την άλλη ο Ατρόμητος διατηρεί την επιθετική του φιλοσοφία, παίζει με μεγάλη άνεση και διατηρείται σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Με Σκανδιναβούς πρωταγωνιστές και έναν κορμό που δείχνει πως άμα αναπτυχθεί μπορεί να επιστρέψει σταδιακά στις υψηλές πτήσεις. Δεν πιστεύουμε πως θα αλλάξει στυλ ούτε και στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα χτυπήσει όπως μπορεί και ενδέχεται να βρει λύσεις στις αντεπιθέσεις. 

Αναμένεται ανοιχτό ματς, με τον ενθουσιασμό του κόσμου να παίζει σημαντικό ρόλο αλλά και την ΑΕΚ να θέλει να δημιουργήσει ποδόσφαιρο. Το Over 2,5 επίσης πληρώνει καλά, το παίρνουμε στο 1.87. 

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Υ.Γ. Παρατηρώντας τις αποδόσεις για το γαλλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ, είδα μία ωραία στοιχηματική βόμβα που προκύπτει. Οι Μασσαλοί φέτος είναι περισσότερο πειθαρχημένοι και προέρχονται από μεγάλο διπλό, ενώ οι Παριζιάνοι πάλι τα έκαναν μαντάρα και φουρτούνες έχουν δημιουργήσει τα καπρίτσια του Εμπαπέ. Το Χ2 είναι σούπερ στο 3.20, παίζεται με κλειστά μάτια.

Μονό
13:30
Ίντερ - Σαλερνιτάνα
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
Μονό
16:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Over 2,5
1.87
BET: 25 units
Μονό
21:45
Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ
Χ2
3.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις