Ντέρμπι στο Τορίνο

Scorakias

Προγνωστικά από το ντέρμπι στο Τορίνο με την Γιουβέντους έχει ο #Mertzanidis αλλά και σημεία με αρκετά γκολ από όλη την Ευρώπη

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με αρκετό κέρδος στην στήλη της Πέμπτης καλύψαμε τα κακά αποτελέσματα σε Europa και Champions League. Η ομάδα της Μελβούρνης πήρε ένα τρομερό διπλό μέσα στο Μπρισμπέιν με κύριο πρωταγωνιστή τον ΜακΛάρεν που σκόραρε δις. Σήμερα θα κινηθούμε χαλαρά αφού θα πάμε με δύο δυάδες αλλά και με μονά αποδεκτά από το ντέρμπι του Τορίνου. Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με Γερμανία και Bundesliga, με την Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται στο κατάμεστο «Βολκσβάγκεν Αρένα» την Γκλάντμπαχ. Από ένα δίκαιο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ έρχονται οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν με 5-2 την Κολωνία. Λίγο πιο ψηλά στην βαθμολογία η Γκλάντμπαχ αλλά η Βόλφσμπουργκ βρίσκει τρόπο να σκοράρει στην έδρα της. Ποντάρουμε στο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

  • Συνεχίζουμε με την γειτονική μας Ιταλία, και συγκεκριμένα στο ντέρμπι του Τορίνου ή όπως το αποκαλούν στην Ιταλία «Derby Della Mole». Τορίνο λοιπόν εναντίον Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να περνάνε μία δύσκολη στιγμή αφού μετράνε δύο νίκες στα τελευταία τους εννέα ματς ενώ στον βαθμολογικό πίνακα είναι ήδη πίσω με δέκα βαθμούς. Το Τορίνο ξεκίνησε καλά αλλά προσωπικά δεν με εντυπωσιάζει αφού θεωρώ πως δεν έχει κάτι τρομερό το ρόστερ για να κυνηγήσει Ευρώπη ενώ θαρρώ να πω πως δεν θα έχει εύκολη σωτηρία μιας και δεν έχει βάθος στο ρόστερ. Σε 43 χρόνια, μόνο μία νίκη για τους γηπεδούχους για το ντέρμπι και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της η «Σιδηρά κυρία» αλλά αυτό το παιχνίδι δεν το χάνει. Ποντάρουμε στο να δούμε τουλάχιστον ένα γκολ από την Γιουβέντους και στην νίκη με ασφάλεια στο draw no bet.

  • Αφήνουμε τα εντυπωσιακά και μεγάλα σαλόνια για να πάμε στην Πολωνία, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρακόφ να αντιμετωπίζει την σχεδόν ουραγό Λέχια Γκντανσκ. Η Λέχια έχει την χειρότερη άμυνα και ταυτόχρονα την χειρότερη επίθεση, για αυτό βρίσκεται και στην προτελευταία θέση. Η περσινή πρωταθλήτρια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της για πέντε παιχνίδια και φαίνεται αρκετά σοβαρή και φέτος. Ποντάρουμε στην νίκη των φιλοξενούμενων, αφού έχει τρομερή διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο.

  • Λίγο πιο νότια τώρα στην Ουγγαρία η Ζαλαεγκερζέγκ θα αντιμετωπίσει την Πάκσι για ένα αρκετά υποσχόμενο ματς. Αμφότερες αρέσκονται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και δύσκολα θα μείνει το σκορ χαμηλά. Επιλέγουμε το goal/goal σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Τέλος κλείνουμε με Ινδία και Μουμπάι Σίτι. Η Μουμπάι κατάφερε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης αλλά άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στους οπαδούς της αφού δημιουργήσανε πολλές ευκαιρίες. Η Οντίσα τώρα θα έχει δύσκολο έργο αφού παίζει ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Αρκετά καλή κόντρα στην Γιαμσεντπούρ και για αυτό κατάφερε και πήρε την νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Θα επιλέξουμε την δύναμη της Ινδία αφού θαρρώ θα δούμε δύο γκολ από την πλευρά της.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 2.50
16:30
Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Goal/goal
1.55
17:00
Μουμπάι Σίτι - Οντίσα
Μουμπάι Σίτι over 1,5
1.61
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
15:45
Ζαλαεγκερζέγκ - Πάκσι
Goal/goal
1.55
16:00
Λέχια Γκντανσκ - Ρακόφ
2
1.55
BET: 20 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
2 dnb
1.75
BET: 35 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Γιουβέντους over 1 AH
1.85
BET: 25 units
Ειδικό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Γκολ Βλάχοβιτς
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις