Υπερδιπλασιάζει το Λονδίνο

Προγνωστικά: Υπερδιπλασιάζει το Λονδίνο #Roume

Με ζαριές στήριξης των ομάδων της αγγλικής πρωτεύουσας ανοίγει το Σαββατοκύριακο στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Γκουντ μόρνινγκ έβριουαν, χάου ντου γιου ντου και όλα τα συναφή. Με κέρδος ανοίξαμε τον χορό τη προηγούμενη εβδομάδα παρά την απογοήτευση στο «Καραϊσκάκης», αφού ο Μπακασέτας μας ξελάσπωσε στο Μονακό. Όσοι διαβάζετε από πέρυσι ξέρετε ότι αγάπη έχω στη Πρέμιερ Λιγκ και με αυτή θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά.

Κόντρα στα προγνωστικά στα Μίντλαντς

Ξεκινάμε από το Λέστερσιρ και το «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ», όπου η τοπική Λέστερ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Τραγικές στην εκκίνηση οι «Αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει λίγο τη μπάλα μετά από τρεις καλές σεζόν στην ομάδα. Πήραν με τα χίλια ζόρια μια ισοπαλία με τη Μπρέντφορντ στη πρεμιέρα, ενώ «ζωντάνεψαν» στο ντέρμπι κόντρα στη Φόρεστ την οποία και διέλυσαν με τετράμπαλο. Οι «Αετοί» του Βιέρα, από την άλλη, δεν έχουν ξεκινήσει τη χρονιά όπως τελείωσαν τη περσινή, φέρνοντας μέχρι στιγμής αρκετές ισοπαλίες, με την απουσία του Γκάλαχερ στα χαφ να τους έχει μπερδέψει λίγο. Παραμένουν αξιόπιστη ομάδα, πάντως, αφού οι τρεις ήττες ήρθαν κόντρα σε Άρσεναλ, Τσέλσι και Σίτι, ενώ απέδρασαν με «Χ» από το «Άνφιλντ».

Εκτίμηση: Η Πάλας είναι καλύτερη ομάδα και το δύσκολό της πρόγραμμα είναι ο μοναδικός λόγος που είναι κοντά οι δύο ομάδες. Τα προγνωστικά δίνουν ως ελαφρύ φαβορί τη Λέστερ, όμως εγώ θα ποντάρω στους Λονδρέζους, η νίκη των οποίων προσφέρεται κοντά στο τριπλασιασμό στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Με την ορμή του Τάμεση

Πάμε μία και στο Λονδίνο, στις όχθες του ρίβερ του Τέιμς ασούμε, εκεί όπου η Φούλαμ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Ματσάρισμα νεοφώτιστων, με τους πρωταθλητές της περσινής Τσάμπιονσιπ να έχουν βαλθεί να μείνουν φέτος – επιτέλους – στη κατηγορία, κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει πρόπερσι. Στα δικά μου μάτια, κύρια υπαίτιος της αποτυχίας ήταν η αφέλεια του τότε προπονητή της Σκοτ Πάρκερ, που παραδόξως απολύθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την… Μπόρνμουθ. Τα «Κεράσια» δεν μπήκαν καλά στη σεζόν και έχοντας το χειρότερο ρόστερ της λίγκας, δεν τα βλέπω να επιβιώνουν. Με απουσίες κατεβαίνουν αμφότεροι στο ματς, ίσως λίγο πιο σημαντικές η Φούλαμ, όμως έχει και ένα πολύ καλό μομέντουμ, εν αντιθέσει με την αντίπαλό της.

Εκτίμηση: Εμφανές, νομίζω προς τα που πάει το πράγμα. Έχοντας στο νου ότι η Φούλαμ γενικά το ματώνει το δίχτυ στο «Κρέιβεν Κότατζ», ενώ η Μπόρνμουθ αμυντικά μπάζει χειρότερα και από ανοιχτό παράθυρο μεσ’ το καταχείμωνο, δεν θα ποντάρω μόνο στον άσο, αλλά θα κουμπώσω και ένα over 1,5 για το καλό, σε απόδοση 2.37, πάλι στο Pamestoixima.gr.

Μόνο
14:30
Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας
2
2.95
BET: 15 units
Combo
17:00
Φούλαμ - Μπόρνμουθ
1 & over 1,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις