Ντέρμπι στο Τορίνο, ευκαιρία το 1.97 στην Αγγλία

Scorakias

Προγνωστικά: Ξεχωρίζει για τον #Argyropoulos το ντέρμπι του Τορίνο στην Ιταλία, ενώ στην Αγγλία η Γουλβς αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν θα σας ταλαιπωρήσω, πολλά τα σημερινά παιχνίδια πάμε να δούμε τα δικά μου προγνωστικά.

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ: Αρκετά περίεργο παιχνίδι από όποια γωνιά και να το δεις. Οι μεν γηπεδούχοι είναι στην αναζήτηση προπονητή, όπως φαίνεται εξετάζεται ζεστά η επιστροφή του  Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Εκατέρωθεν καίγονται για την νίκη ούσες στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Θεωρώ την Γουλβς πιο ομάδα αλλά το 1.70 του άσου κρύβει παγίδες. Πώς να εμπιστευτώ μια ομάδα που σε δέκα αγωνιστικές έχει βάλει μόλις τρία γκολ; Δεν θα μπλέξω με σημείο. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Νότιγχαμ  μπήκαν πάνω από δύο γκολ. Η άμυνα της είναι ευάλωτη και δέχεται συχνά ευκαιρίες. Για τα σημερινά προγνωστικά, θα επιλέξω τo 1X μαζί με over 1,5 στον αγώνα προσφέρεται στο 1.97 .

Τορίνο – Γιούβεντους: To απόλυτο ντέρμπι του Τορίνο. Το παλαιότερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Ιταλίας. Αλλιώς και ως το «Derby Della Mole». H Γιουβέντους είναι πραγματικά αγνώριστη την φετινή χρονιά. Της λείπει το πάθος και η δημιουργία ευκαιριών. Ο Αλέγκρι δέχεται την στήριξη των οπαδών της Γιουβέντους. Αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο ίσως να είναι κομβικό. Προκλητικό το 2.50 του διπλού. Ξέρω πως δεν ενθουσιάζει το φετινό ποδόσφαιρο της Κυρίας, αλλά πόσο πιο χάλια μπορεί να γίνει κόντρα σε μια Τορίνο που έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Και εδώ θα επιλέξω το Χ2 μαζί με over 1,5 στο 1.95. Ντέμρπι είναι, παραδοσιακά πολλές κίτρινες σε τέτοια ματς. Ένα fun bet να δεχτεί κάρτα ο Μπονούτσι στο 4.33

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
17:00
Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ
1Χ κ over 1,5
1.97
BET: 15 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Χ2 κ over 1,5
1.95
BET: 15 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Κίτρινα κάρτα Λ. Μπονούτσι
4.33
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις