ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μαχητικότητα που πληρώνει 3.80

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μαχητικότητα που πληρώνει 3.80

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μαχητικότητα που πληρώνει 3.80

Μαχητικότητα που πληρώνει 3.80

Προγνωστικά: Δυνατές οι σημερινές αναμετρήσεις της La Liga, με πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές από 1.75 έως και 3.80! Γράφει ο #ElToro.

Επιστροφή στα κείμενα μετά από ένα κακό ντεφορμάρισμα και τρεξίματα επί προσωπικού. Η ευρωπαϊκή εβδομάδα τελείωσε και μπαίνει σε μίνι break για μια εβδομάδα. Τούτο γιατί θα υπάρξουν αγώνες κυπέλλου, αλλά και εμβόλιμη! Η πρώτη εμβόλιμη στη σεζόν για την Ισπανία και εδώ οι ομάδες θα δείξουν χαρακτήρα ή θα γίνουν επιλεκτικές; Ερώτηση που θα απαντηθεί στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Καρέ επιλογών

Χιρόνα – Καντίθ, ανοίγει την αγωνιστική ημέρα. Οι μικροί Καταλανοί δυνατοί και μαχητικοί ως συνήθως έχασαν εκτός έδρας από την Ατλέτικο, 2-1. Τρίτη σερί ήττα, αλλά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, Σοσιεδάδ και Μπέτις οι άλλοι δύο. Γενικά από τις σκληρές ομάδες της κατηγορίας, δεν περνάς εύκολο απόγευμα κόντρα σε αυτούς. Από την άλλη η Καντίθ, που πλέον τρέχει αήττητο τριών αγωνιστικών, μια νίκη και δύο ισοπαλίες, η τελευταία με την Εσπανιόλ, 2-2. Δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματα της, παραμένει κάτω από τη γραμμή υποβιβασμού, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα, είτε από πίεση ή πείσμα ή τύχη. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα στηρίξω γηπεδούχους,  μεταξύ δύο ισοδύναμων και εξίσου σκληρών ομάδων θα πάω με την έδρα. Διαισθητικά, θα παίξω και ένα ειδικό , να υπάρξει τουλάχιστον μια κόκκινη στο παιχνίδι.

Συνέχεια με τον αγώνα Βαλένθια – Έλτσε. Εδώ δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω πολλά. Η Βαλένθια του Τζενάρο Γκατούζο απέναντι στου ουραγό Έλτσε, νίκη σε συνδυασμό με την επίτευξη δύο γκολ.

Μεγάλη αναμέτρηση, μεγαλύτερη από ότι δείχνει είναι ο αγώνας Μαγιόρκα – Σεβίλλη.  Η Μαγιόρκα έφερε ισοπαλία 1-1, με την ουραγό Έλτσε. Έχασε πέναλτι, βρέθηκε πίσω στο σκορ, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα ισοφάρισε και μετά δέχτηκε και αυτή κόκκινη και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. φάσεις έγιναν αλλά χωρίς ουσία. Αυτό είναι και το μεγάλο της πρόβλημα, δημιουργία και τελείωμα φάσεων.  Η , κατά την γνώμη μου ταλαίπωρη, Σεβίλλη δείχνει σημάδια ζωής. Έφερε ισοπαλία 1-1 μεσοβδόμαδα στην Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα της στην σεζόν. Είπα ότι δείχνει σημάδια ζωής, το πιο σωστό είναι όρεξη για μπάλα. Παίζει σαν να είναι Σεβίλλη. Δεν ξέρω αν ο Σαμπαόλι μπορεί να την πάει στα πολύ ψηλά, αλλά να την επαναφέρει στα δικά της στάνταρ μπορεί. Είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στην νίκη των φιλοξενούμενων, είτε ξερή νίκη είτε σε dnb για ασφάλεια.

Τέλος η μέρα κλείνει με την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης. Αθλέτικ εναντίον Ατλέτικ  σε μια μάχη τετράδας.  θεωρώ σωστά οριακό φαβορί τους γηπεδούχους. Οι Βάσκοι πήραν μια δίκαιη ισοπαλία, 1-1, απέναντι στο θηρίο που ακούει Σεβίλλη και έδειξαν ότι φέτος δεν καταλαβαίνουν από έδρες και ονόματα. Η Ατλέτικο πήρε λευκή ισοπαλία από την Μπρίζ, μεσοβδόμαδα. Ποιο σωστά απέτυχε δεύτερη φορά να την κερδίσει. Αν τις συγκρίνω σαν ευρωπαϊκά μεγέθη αυτό έγινε, με όλο τον σεβασμό μου προς τους Βέλγους. Υπερβολικά αμυντική προσέγγιση.  Οριακά θα στηρίξω τους Βάσκους σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για πολλά.

Αυτά τα λίγα για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
15:00
Χιρόνα - Καντίθ
1
1.90
BET: 20 units
Μονό
15:00
Χιρόνα - Καντίθ
Καταλογισμός κόκκινης
3.80
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βαλένθια - Έλτσε
1 & over 1,5
1.70
BET: 15 units
Μονό
19:30
Μαγιόρκα - Σεβίλλη
2
2.60
BET: 40 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
1 dnb
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις