Στο 3.14 σε Αγγλία, Ιταλία και άλλα…

Προγνωστικά

Προγνωστικά από πρωταθλήματα όλης της Ευρώπης με επιλογές που φτάνουν, αλλά και ξεπερνάνε τον τριπλασιασμό από τον #Makrakis.

Αποχαιρετήσαμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με θετικό πρόσημο στο αποτέλεσμα. Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ξεκινά σήμερα με μεγάλα παιχνίδια, κυρίως την Κυριακή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά ματς σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

  • Ανύπαρκτες επιθετικά Γουλβς και Φόρεστ. Τρία γκολ ενεργητικό οι «λύκοι» , επτά οι σημερινοί φιλοξενούμενοι. Ανάγκη για βαθμούς και για τους δύο με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι το κατάλληλο. Η Γουλβς εντός φέρνει χαμηλά σκορ, οι Φόρεστ δεν σκοράρει εκτός και η σημαντικότητα του αγώνα με οδηγεί στο under 2,5 που παίζει στο 1.85 στο Pamestoixima.gr
  • Βήματα προόδου για την Σεβίλλη έγιναν στους τελευταίους δύο αγώνες της, αλλά η νίκη αναζητείται ακόμα. Η Μαγιόρκα είναι στα μέτρα των Σεβιγιάνων, έχοντας δύο πολύ σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση. Ευκαιρία για την ομάδα του Σαμπαόλι καθώς ακολουθούν δύο πιο δύσκολα παιχνίδια με Βαλένθια και Ρεάλ. Στα προγνωστικά στηρίζω το διπλό στο 2.75.
  • Η Αταλάντα έχει μάθει να παίζει με απουσίες και «ακουμπάει» κορυφή. Η Σασουόλο είναι βελτιωμένη και στα εκτός έδρας παίζει καλά. Κυριαρχία στο Μπέργκαμο για τους γηπεδούχους με έξι σερί νίκες. Αν θέλουν να παραμείνουν διεκδικητές πρωταθλήματος τέτοια παιχνίδι πρέπει να τα κερδίζουν. Με Λάτσιο και Έμπολι στον ορίζοντα η Αταλάντα χρειάζεται την νίκη και θα ποντάρω στο 1.70 να την κατακτήσει.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.14
17:00
Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ
Under 2,5
1.85
21:45
Αταλάντα - Σασουόλο
1
1.70
BET: 20 units
Μονό
19:30
Μαγιόρκα - Σεβίλλη
2
2.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις