ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Eγγύηση η Λέστερ - Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Σαμπάολι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Eγγύηση η Λέστερ - Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Σαμπάολι

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Eγγύηση η Λέστερ – Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Σαμπάολι

προγνωστικά

Προγνωστικά: Τα μενού του Σαββάτου για τον #Bats έχει ματς από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία σε αποδόσεις έως 2.60.

Πλήρες το πρόγραμμα αυτό το σαββατοκύριακο και ειδικά απόψε, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να ξεχωρίζουν στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας

Κάτι καλό πήγε να χτίσει η Λέστερ με το 4-0 στο ντέρμπι με την Νότιγχαμ, όμως τα χάλασε στο αμέσως επόμενο ματς. Παρότι πήρε το προβάδισμα νωρίς, έφυγε με «άδεια χέρια» από την έδρα της Μπόρνμουθ εξαιτίας του κακού διαστήματος 67’-71’. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Ρότζερς καθώς η ομάδα του συνεχίζει να μην σηκώνει κεφάλι και να βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Αντίθετα, νίκη ηρεμίας πήρε η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Λιντς με 2-1 την περασμένη Κυριακή. Τρεις βαθμοί που χρειαζόταν οπωσδήποτε το σύνολο του Βιεϊρά, καθώς είχε μείνει στη μία νίκη μετά από επτά αγώνες. Δεν έχει βοηθήσει βέβαια και το πρόγραμμα τους Λονδρέζους, καθώς ήδη έχουν αντιμετωπίσει Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Νιουκάστλ.

Από δύο σερί over 2,5 προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, από τέσσερα σερί οι γηπεδούχοι (με τα τρία να είναι over 3,5 και τα δύο over 6,5!). Ειδικά η Λέστερ έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο σημείο οκτώ φορές σε εννιά ματς πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μακράν τα περισσότερα γκολ στην Premier League (24). Παράλληλα, οι δύο ομάδες έχουν έξι σερί over 2,5 στην έδρα των «αλεπούδων». Μονόδρομο αποτελεί η επιλογή του over 2,5 σε απόδοση 1.89 στη Novibet. Δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς το over 1,5 φιλοξενούμενου, που επίσης στη Novibet έχει απόδοση 2.60.

Στουτγκάρδη – Μπόχουμ

Το ματς με την Ουνιόν Βερολίνου ήταν και το τελευταίο του Ματαράτσο ως προπονητή της Στουτγκάρδης. Η ήττα με 1-0 ήταν η τέταρτη στην σεζόν, και μετά από εννιά αγωνιστικές οι Σουηβοί παρέμειναν η μοναδική ομάδα στην Bundesliga χωρίς νίκη. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μίχαελ Βίμερ, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει προπονητολογία στην ομάδα.

Η αντίπαλός της Μπόχουμ «έσπασε το ρόδι» επιτέλους και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Με ένα επιθετικό κρεσέντο στο τελευταίο εικοσάλεπτο διέλυσε με 3-0 την Άιντραχτ και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ακόμα κι έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως η αλλαγή προπονητή φαίνεται να φέρνει νέα πνοή στην ομάδα.

Οι γηπεδούχοι σίγουρα υπερτερούν ποιοτικά και είναι για παραπάνω από την προτελευταία θέση. Η αποχώρηση του Ματαράτσο μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας με τον ίδιο τρόπο που αυτό συνέβη και στην Μπόχουμ. Μοιάζει ασφαλής επιλογή το 1Χ & goal/goal που πληρώνει 2.10 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μαγιόρκα – Σεβίλλη

Στα της Ισπανίας, η Μαγιόρκα υποδέχεται την Σεβίλλη για την ένατη αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, με μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Συνεχίζουν να είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που κι όταν χάνει χάνει δύσκολα (εκτός από το 4-1 από τη Ρεάλ που κι αυτό ήταν 2-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά). Δεν είναι βέβαια κι ότι τρομάζει σαν ομάδα, καθώς αν εξαιρέσουμε το 0-0 στην έδρα της Μπιλμπάο στην πρεμιέρα, μόνο κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα της παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Στην Σεβίλλη επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τα δύο πρώτα ματς του Σαμπάολι. Το 1-1 με την Μπιλμπάο ήταν ένα μέτριο αποτέλεσμα και με κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως το 1-1 που ακολούθησε στην έδρα της Ντόρτμουντ ήταν σίγουρα ένα σημάδι βελτίωσης. Οι Ανδαλουσιάνοι στάθηκαν αξιοπρεπώς στην έδρα μιας ομάδας που έβαλε τέσσερα στο γήπεδό τους μια εβδομάδα πριν.

Το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα του Σαμπάολι αυτή την στιγμή είναι οι τρεις βαθμοί. Οι νίκες είναι που χτίζουν ψυχολογία και μέσα από αυτές μπορεί να βελτιωθεί κι η εικόνα της ομάδας. Η ποιότητα της Σεβίλλης είναι τέτοια που δεν την επιτρέπει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με μία νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές. Την στηρίζουμε και πάμε με το διπλό, με απόδοση 2.65 στη Novibet.

Προγνωστικά: Αταλάντα – Σασουόλο

Συνεχίζει ήσυχα την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα η Αταλάντα, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν μπόρεσε να παραμείνει ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Νάπολι, μετά το 2-2 στην έδρα της Ουντινέζε. Πέταξε στα «σκουπίδια» το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε αποκτήσει στο «Φρίουλι» και δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα μιας από τις καλύτερες ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παραμένει όμως αήττητη, δύο βαθμούς κάτω από την κορυφή.

Παρά τις απουσίες, συνεχίζει να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παίζει φέτος στην Ευρώπη. Το ματς απέναντι στην Σασουόλο είναι αρκετά ζόρικο, καθώς οι φιλοξενούμενοι στα δύσκολα ματς είναι που τα πάνε καλά. Όμως η σταθερότητα κι η σιγουριά που βγάζει στο παιχνίδι της η ομάδα του Γκασπερίνι μας οδηγεί προς τα αριστερά. Καλός ο ξερός άσος, εμείς βάζουμε και λίγη «σάλτσα» με τον συνδυασμό 1 & over 1,5, οδηγώντας την απόδοση στο 1.97 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
14:30
Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας
Over 2,5
1.89
BET: 20 units
Μονό
14:30
Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας
Κρίσταλ Πάλας over 1,5
2.60
BET: 10 units
Μονό
16:30
Στουτγκάρδη – Μπόχουμ
1Χ & goal/goal
2.10
BET: 15 units
Μονό
19:30
Μαγιόρκα – Σεβίλλη
2
2.65
BET: 10 units
Μονό
21:45
Αταλάντα – Σασουόλο
1 & over 1,5
1.97
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις