Εως και 3.33 σε Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σαββατιάτικες επιλογές σε Ισπανία και Γαλλία με δυάδα και μονά που φτάνουν ως και 3.33 έχει ο #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μετά από μια εβδομάδα αποχής επιστρέφω στα προγνωστικά με Ισπανία και Γαλλία.

Προγνωστικά: Διπλό ποντάρισμα μέχρι 2.15 

Ξεκινάμε από τα ματς στην Ισπανία και πρώτα από την αναμέτρηση της Χιρόνα με την Κάντιθ. Ανταγωνιστική στην Μαδρίτη η Χιρόνα, βάζοντας δύσκολα στην Ατλέτικο, εν τέλει όμως ηττήθηκε με 2-1. Με μόλις επτά βαθμούς, είναι κατανοητό πως «καίγεται».  Πρέπει να περιορίσει τις αμυντικές αδυναμίες της, αν θέλει σήμερα να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.  Τρία σερί ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Κάντιθ μετά την ισοπαλία με 2-2, κόντρα στην Εσπανιόλ. Θα μπορούσε μάλιστα και να κερδίσει το ματς, όμως η μπάλα στις καθυστερήσεις κατέληξε στο δοκάρι.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δύο ομάδες που όπως φαίνεται θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Χιρόνα έχει δεχτεί γκολ και στις οχτώ αγωνιστικές φέτος, ενώ έχει σκοράρει σε έξι από αυτές. Η Κάντιθ έχει δεχτεί στις έξι αγωνιστικές γκολ, ενώ σκοράρει σπανιότερα. Έχει ρίσκο το αμφίτερμα στο 2.15 της Novibet. Θα πάρουμε επίσης και το 1Χ συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 1.80

Γκολ στην χώρα των Βάσκων 

Συνεχίζουμε στο «μεγάλο» ματς της ημέρας στην Ισπανία, όπου η Μπιλμπάο υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.  Συνεχίζει την καλή πορεία φέτος η Μπιλμπάο έχοντας μόλις μια ήττα σε οχτώ αγώνες στο πρωτάθλημα και έτσι κρατιέται ψηλά στην βαθμολογία. Όσο πιο ψηλά είναι στην διακοπή για το Μουντιάλ, τόσο το καλύτερο. Μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στην Μαδρίτη για το ματς με την Χετάφε, ενώ  ακολουθεί την Κυριακή η Μπαρτσελόνα.  Όπως προανέφερα, η Ατλέτικο έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Χιρόνα, όπου λίγο έλειψε να χάσουν και το τρίποντο. Στο Champions League, αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 με την Μπριζ και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην προκριθεί στους «16».

Φοβερή μέχρι στιγμής η παρουσία της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη προβλήματα παρουσιάζει η ομάδα του Σιμεόνε, όμως έχει ποιότητα. Δεν μπλέκεις με σημείο. Νομίζω πως από ένα γκολ το έχουν αμφότερες.

Γαλλικός υπερδιπλασιασμός

Θα κλείσω με Γαλλία, (Cascadeur συγγνώμη), με την βραδινή αναμέτρηση της Λανς με την Μονπελιέ. Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα από την Λιλ. Σταμάτησε ένα σερί νικών από την αρχή της σεζόν, το οποίο την κατατάσσει, στην πρώτη τετράδα και θέλει να το χτίσει ξανά, με αρχή σήμερα. Στο στρατόπεδο της Μονπελιέ, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Τέσσερις ήττες, σε πέντε αγώνες την έχουν φέρει στην  μέση της βαθμολογίας.

Φαβορί η Λανς, με τα πέντε σερί under. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4/5 over και γενικά είναι ομάδα όσα φάμε και όσα βάλουμε. Μου αρέσει το goal/goal με το over  σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
15:00
Χιρόνα - Κάντιθ
Goal/goal
2.15
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
15:00
Χιρόνα - Κάντιθ
1Χ & over 1,5
1.80
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
Μονό
22:00
Λανς - Μονπελιέ
Goal/goal & over 2,5
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις