Εχει να πέσει ξενύχτι…

Εχει να πέσει ξενύχτι…

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Σας είπα ότι θα μπούνε πολλά γκολ στη Σουηδία χτές κι έπεσα μέσα. Βγήκε το σύστημα που έδωσα στο σύνολο γκολ.. Τετραπλασιασμό χρημάτων κάναμε, που είναι πολύ καλά. Μάλιστα, χάθηκε απόδοση 18.11, από το παιχνίδι της Νόρκεπινγκ, που θέλαμε άλλο ένα γκολ και είχε δύο δοκάρια.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/185676799834224

Champions league μέσα στο 15αύγουστο σήμερα, αυτά είναι. Μάλιστα έχουμε ματσάρα, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης αναμετριούνται για μια θέση στους «4», οπότε η ισοπαλία είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα.

Πληρώνει πάρα πολύ (4.00), αφού οι αποδόσεις βγήκαν με ξεκάθαρο φαβορί την Μπάγερν. Η οποία ναι μεν φέτος έχει κάνει κάποιες πολύ πειστικές εμφανίσεις, αλλά πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, όπως το αποψινό, δεν έχει δώσει ακόμα.

Στον όμιλο βρήκε την Τότεναμ στη χειρότερη καμπή της για φέτος, όταν έχανε από όλους, ενώ Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας δεν μπορούσαν να της βάλουν δύσκολα. Στους « 16 βρήκε τη Τσέλσι, που η άμυνα της ανασταίνει και… νεκρό (βλ. Άρσεναλ ). Στη δε Bundesliga, τα τελευταία χρόνια επί της ουσίας, δίνει… φιλικά.

Η Μπαρτελόνα μπορεί φέτος να μη τραβάει με τον Κίκε Σετιέν στο πάγκο της, άλλα διαθέτει δύο από τους καλύτερους παίκτες στο κόσμο. Αναφέρομαι φυσικά στον Μέσι και τον Σουάρες, που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Mπάγερν. Η οποία, εμένα τουλάχιστον δεν με έχει πείσει ακόμα, ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα, που πραγματικά δουλεύει πολύ σωστά μέσα στο γήπεδο.

Η περίπτωση να δούμε παράταση είναι πολύ πιθανή, εκτός κι αν είστε σε πόλη που κλείνουν τα καφέ από τις… 12. Οπότε θα την ακούσετε από το ραδιόφωνο σε μια παραλία. Ό,τι καλύτερο δηλαδή…

Μονό 

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Χ (4.00)

Μονό 

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Μπαρτσελόνα οver 1,5 (1.74)

Fun bet

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: 2 ημίχ. / Χ τελ. (14.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις