ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους

προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Το ευρωπαϊκό τριήμερο δεν μας ήθελε με τίποτα και η ατυχία χτύπησε κόκκινο στις επιλογές τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα όμως έχουμε ανασύνταξη, ηρεμία και νέα προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο με μοναδικό σκοπό να γυρίσουμε στα ταμεία. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές.

Η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μπόρεσε μέσα σε τέσσερις μέρες να καταστρέψει ότι έχτισε το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και να γυρίσει στην γκρίνια που βέβαια συνδυάζεται με τα αρνητικά αποτελέσματα. Η αρμάδα του Αλέγκρι μετά την ήττα με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι με την Μίλαν, έκανε μία τραγική εμφάνιση και στην Χάιφα γνωρίζοντας και εκεί ήττα με το ίδιο σκορ. Πλέον στην Ευρώπη ο στόχος της πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός με τον Ιταλό προπονητή της ομάδας να θέλει να ρίξει το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις, για αυτό και έλαβε και… δραστικά μέτρα ώστε να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του. Τους έβαλε εσώκλειστους μέχρι το ματς του Σαββάτου με την Τορίνο στο προπονητικό κέντρο, περιορίζοντας μάλιστα και την επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο, θέλοντας το μυαλό τους να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι της πόλης ώστε να επανέλθει η ομάδα έστω στο πρωτάθλημα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Η αλήθεια είναι πως οι «Μπιανκονέρι» έχουν ανάγκη όσο τίποτα από ένα τρίποντο και το ταξίδι στην αντίπαλη μισητή έδρας της συμπολίτισσας αποτελεί μία καλή ευκαιρία. Η Τορίνο δεν πατάει καλά φέτος και κόντρα στους μεγάλους παραπαίει. Χαρακτηριστικό είναι πως φέτος κόντρα στους μεγάλους έχει μόλις μία ισοπαλία απέναντι στην Λάτσιο και μετράει μόνο ήττες απέναντι σε Ίντερ, Αταλάντα και Νάπολι, ενώ μάλιστα τελευταία νίκη που πανηγύρισε ήταν κόντρα στην αδύναμη Λέτσε. Δείχνει σε κρίση φέτος και κάπως χαμένη. Θέλει και εκείνη το παιχνίδι πάρα πολύ, οπότε περιμένουμε πολλές μάχες στον αγωνιστικό χώρο.

Μιλάμε για έναν τελικό όμως. Η Γιουβέντους θέλει το ματς όσο τίποτα και ο Αλέγκρι ενδεχομένως να παίζει το «κεφάλι» του. Εάν δεν έρθει το τρίποντο τότε θα ξεσπάσει ανελέητο χάος και η σεζόν όχι μόνο δεν θα σωθεί αλλά μάλλον πάει να καταστραφεί με επιδόσεις που ίσως χρόνια έχουν να δουν στον σύλλογο του Τορίνο. Στοιχηματικά παίζεται αρκετά ψηλά η Γιούβε και η απόδοση είναι υψηλή. Το διπλό πληρώνει λοιπόν στο 2.45 και εμείς το επιλέγουμε, σκεπτόμενοι την προσωπικότητα μερικών ποδοσφαιριστών αλλά και την δίψα που υπάρχει στο κλαμπ για ένα τρίποντο.

Προγνωστικά: Το ανοιχτό του Βόλου

Πριν όμως την σπουδαία μονομαχία του Τορίνο, έχουμε το παιχνίδι στο Βόλο που ανοίγει το πρόγραμμα της Super League 1. Η εντυπωσιακή τοπική ομάδα κοντράρει τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι must-win και για τους δύο. Η παρέα των Φερνάντες και Ντέλετιτς, κάνει θαύματα φέτος στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, διανύοντας ένα από τα καλύτερα φεγγάρια της στα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό το μαρτυρούν αυτό, εξάλλου. Νίκες με Άρη και ΑΕΚ, βαθμός στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και σπουδαία ανατροπή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Δεν πρόκειται να αλλάξει την επιθετική του φύση, σε έναν αγώνα που συγκαταλέγεται σε εκείνους που η ομάδα πρέπει να πάρει άμα θέλει να βγει στα play – offs.

Ο Λεβαδειακός έβγαλε άπειρη ψυχή κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήρε τον βαθμός της ισοπαλίας και έδειξε στοιχεία ανάκαμψης. Έχει μερικούς αρκετά ποιοτικούς παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση. Χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το World Cup Break έχει δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Καλό ποδόσφαιρο παίζει όταν θέλει αλλά βέβαια στόχο έχει την παραμονή, κάτι που προς το παρόν δείχνει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις.

Οι γηπεδούχοι θα δώσουν επιθετικό τόνο στο παιχνίδι όπως συνηθίζουν, ο Λεβαδειακός θα βρει τις φάσεις του απέναντι σε μία όχι και τόσο σταθερή άμυνα. Το over 2,5 πληρώνει καλά στο 2.12 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
17:00
Βόλος - Λεβαδειακός
Over 2,5
2.12
BET: 20 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
2
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις