Η ώρα της αντεπίθεσης για όλους μας

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ποντάρει στην αντεπίθεση των ομάδων που δεν τα πηγαίνουν καλά.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πήρε την απαραίτητη απόσταση λόγω ντεφορμαρίσματος, πιστεύει στο δικό του restart αλλά και σε κάποιων ομάδων που δεν έχουν άλλα περιθώρια.

O Scorakias γυρίζει την Ευρώπη

Ξεκινάμε από τη Γερμανία και την αναμέτρηση της Βέρντερ με τη Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη, αν και απέναντι στη Λειψία η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Θα περίμενα μεγαλύτερο φαβορί τη Βέρντερ. Προς το παρόν θα ποντάρω στο να προηγηθεί σε απόδοση διπλασιασμού. Άλλωστε έχει απέναντί της μια ομάδα με μ.ό. ένα γκολ ανά ματς που στα τελευταία δύο εκτός έδρας έμεινε πίσω στο σκορ.

Συνεχίζουμε στην Ιταλία με το ντέρμπι του Τορίνο. Το περίεργο είναι ότι φέτος είναι και ντέρμπι σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, αφού η απόστασή τους είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Φυσικά αυτό οφείλεται στην κακή εικόνα της Γιουβέντους και όχι στην εξαιρετική πορεία της Τορίνο. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται στο γκολ με λιγότερο από ένα ανά παιχνίδι. Η Γιούβε δεν έχει άλλα περιθώρια και το τρίποντο είναι μονόδρομος. Το 0-1 διπλασιάζει και μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Κλείνουμε με La Liga και την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με τη Σεβίλλη. Ομάδα έδρας οι γηπεδούχοι, αλλά έχουν πρόβλημα στο γκολ. Τα παιχνίδια τους είναι κλειστά. Από την άλλη η Σεβίλλη εμφανίστηκε βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή και απέναντι στην Μπιλμπάο και στην έδρα της Ντόρτμουντ. Είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και βάσει ρόστερ δεν το αξίζει. Δεν έχει δείξει να δυσκολεύεται στο γκολ. Συνήθως το πρόβλημα είναι στην άμυνα. Είναι θέμα χρόνου να σκαρφαλώσει και ίσως σήμερα είναι μια καλή αρχή. Άλλο ένα ματς που θα πάμε με τους φιλοξενούμενους στο να προηγηθούν.

Μονό
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Μάιντζ
Anytime score: 1-0
1.90
BET: 15 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Anytime score: 0-1
1.98
BET: 25 units
Μονό
19:30
Μαγιόρκα - Σεβίλλη
Anytime score: 0-1
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις