Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπάγερν – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις  προγνωστικά

Στάδιο: «Άουντι Ντόουμ»

Χωρητικότητα: 6.700 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών play off στην Euroleague, η Μπαρτσελόνα μετρά έξι νίκες ενώ η Μπάγερν τέσσερις.

Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ: Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπει νωθρά την φετινή σεζόν στα παρκέ της Euroleague και όχι μόνο. Δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη από τη Φενέρμπαχτσε και τη Βίρτους Μπολόνια, με τους Γερμανούς να απαιτείται σύντομα να ανεβάσουν στροφές μιας και οι προσδοκίες για φέτος είναι ξανά υψηλές. Πριν την Μπαρτσελόνα ωστόσο, νίκησε την Μπάμπεργκ με 68-85.

Stat Attack: Έξι αναμετρήσεις έχει δώσει τη φετινή σεζόν, μετρώντας τέσσερις νίκες.

Απουσίες: Αμφίβολος απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι ο Ισάακ Μπόνγκα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική στην Euroleague με 75-73, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και πάνε στη Γερμανία προκειμένου να πάρουν ένα πολύ σημαντικό διπλό για τη συνέχεια. Επιπλέον, για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μανρέσα παίζοντας όμορφο μπάσκετ με 78-101.

Stat Attack: Οκτώ αγώνες έχει δώσει από την επίσημη έναρξη της σεζόν η ισπανική ομάδα. Πέντε νίκες, τρεις ήττες.

Απουσίες: Δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Βαυαρούς οι Κάιλ Κούριτς, Νίκολα Μίροτιτς και Σέρχι Μαρτίνεθ.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα προγνωστικά: Σήμερα ποντάρουμε στις επιθετικές δυνατότητες του Κόρι Ουόλντεν. Στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα υπάρχουν παίκτες που είναι «αργοί» στα πόδια και αγωνίζονται στις θέσεις των γκαρντ (Αμπρίνες, Χίγκινς), με αποτέλεσμα αρκετοί αντίπαλοι να «σκοτώνουν» τους «μπλαουγκράνα» πίσω από τα 6.75 (βλέπε Λαρεντζάκης) και όχι μόνο. Ο Ουόλντεν, που είναι ένας εκρηκτικός παίκτης και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, σκοράροντας 20 πόντους στο τελευταίο ματς της Μπάγερν, θα εκμεταλλευτεί απλόχερα τα δεδομένα και θα προσπαθήσει σε αυτό το εντός έδρας ματς να κάνει την παρουσία του αισθητή. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της γερμανικής ομάδας, μετρά 16 πόντους κατά μέσο όρο, παίζοντας ωραίο και έξυπνο μπάσκετ, κάτι που θα θελήσει να συνεχίσει να κάνει και σε αυτή την αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Η επιλογή μας είναι oι οver 8,5 πόντοι για τον Κόρι Ουόλντεν στο 1.93 της Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Ουόλντεν οver 8,5 πόντοι
1.93
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις