ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Αϊντχόφεν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεθ.
  • Έξι φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με τρεις ισοπαλίες, δύο νίκες για την Άρσεναλ και μία για την Αϊντχόφεν.
  • Σε πέντε από τα έξι παιχνίδια σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα, ενώ σε τέσσερα επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Σε 18 αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες από την Ολλανδία, η Άρσεναλ μετρά επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Αϊντχόφεν έχει μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία και δέκα σε 36 ματς συνολικά.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Το 3/3 έκανε η Άρσεναλ την περασμένη Πέμπτη για το Europa League, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ. Με μέτρια εμφάνιση και αρκετό ροτέισον οι «κανονιέρηδες» πέρασαν από το «Ασπμύρα Στάντιον» και πέτυχαν δεύτερη διαδοχική νίκη επί των Νορβηγών. Σκόρερ ο Σάκα στο 24’ με αρκετή δόση τύχης, καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα στο σώμα του. Πίεσαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την αγγλική εστία, κι έτσι η Άρσεναλ συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα. Επικράτησε και στο πρωτάθλημα επί της Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά. Ο Σάκα ξανά το γκολ της νίκης στο πρώτο ημίχρονο στη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του στην σεζόν. Τα «παγώνια» έχασαν πολλές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός πέναλτι χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Έτσι η Άρσεναλ όχι απλώς παρέμεινε στην κορυφή, αλλά διεύρυνε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Stat attack: Μετρά εννιά συνεχόμενες νίκες στη φάση των ομίλων του Europa League. 

Απουσίες: Πέρα των μακροχρόνια απόντων Σμιθ-Ρόου και Ελνένι, απ’ό,τι φαίνεται ο Ζιντσένκο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Τομιγιάσου, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Βιέιρα, Πάρτεϊ, Λοκόνγκα – Μαρκίνιος, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αϊντχόφεν

Ρεπορτάζ: Δεύτερο «πάρτι» έκανε κόντρα στην Ζυρίχη η Αϊντχόφεν, επικρατώντας με συνολικό σκορ 10-1 στις δύο αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια Ελβετίας. Μετά το 5-1 εκτός έδρας, η ολλανδική ομάδα νίκησε με 5-0 στο γήπεδό της. Με το τρίποντο αυτό οι «χωριάτες» έφτασαν στο +3 από την τρίτη Μπόντο Γκλιμτ, έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο. Όλα δείχνουν πως θα παίξει με την Άρσεναλ για την πρωτιά, μπαίνοντας σε δύο σερί μονομαχίες με τους «κανονιέρηδες» στο -2 από την κορυφή. Συνέχισε με τη φόρα από την Ευρώπη και διέσυρε και την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα με σκορ 6-1. Δύο γκολ ο Τσάβι Σιμόνς, δύο ο Τιλ και δύο ο Ελ Γκάζι στην ευρεία νίκη με την οποία η Αϊντχόφεν έφτασε τους 24 βαθμούς και παρέμεινε έναν βαθμό πίσω από τον πρώτο Άγιαξ.

Stat attack: Έχει φέρει over 3,5 σε τέσσερα από τα επτά φετινά ματς στην Ευρώπη.

Απουσίες: Παραμένει μεγάλη η λίστα των απουσιών για τον Φαν Νίστελροϊ, καθώς οι Φαν Χίνκελ, Μαντουέκε, Μποσκάγκλι, Λουκ Ντε Γιονγκ, Μάουρο Τζούνιορ, Σαϊμπαρί και Φέρτεσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπενίτεζ – Μουενέ, Ραμάλιο, Ομπίσπο, Μαξ – Σανγκαρέ, Φέερμαν, Γκουτιέρεζ – Σιμόνς, Γκακπό, Τιλ.

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν προγνωστικά: Υπερηχητική η Αϊντχόφεν στα δύο ματς με την Ζυρίχη αλλά και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, με τέρματα 16-2 σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Όμως η Άρσεναλ είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Μιλάμε για την πρωτοπόρο του ομίλου αλλά και της Premier League, μια ομάδα με δώδεκα νίκες σε 13 ματς και με εννιά σερί εντός έδρας νίκες. Ακόμα κι όταν δεν παίζουν καλά κερδίζουν οι «κανονιέρηδες», όπως φάνηκε στα δύο τελευταία τους ματς. Έχουν ευκαιρία να κλειδώσουν την πρωτιά απόψε και δεν πρόκειται να αφήσουν το ματς στην τύχη του, ακόμα και με ροτέισον. Πάντως κι οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά και αναμένεται να ανοίξει το ματς, οπότε το goal/goal & over 2,5 είναι μια λογική επιλογή, στο 1.92 στο Pamestoixima.gr. Δεύτερη επιλογή η νίκη της Άρσεναλ από το ημίχρονο, που πληρώνει 2.25 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:00
Άρσεναλ – Αϊντχόφεν
Goal/goal & over 2,5
1.92
BET: 20 units
Μονό
20:00
Άρσεναλ – Αϊντχόφεν
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις