Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά

Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Πόρτο – Μπενφίκα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά

  • «Ντραγκάο» (50.143), Πόρτο.
  • Διαιτητής: Ζοάο Πινιέιρο.
  • Αήττητη στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στην Μπενφίκα είναι η Πόρτο, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Σκοράρουν αμφότερες σε πέντε από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους, με τέσσερα under 2,5 και τέσσερα over 2,5.

Πόρτο

Ρεπορτάζ: Έχει αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα της η Πόρτο, καθώς έφτασε τις πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το 3-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν (με το οποίο ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου), η ομάδα του Κονσεϊσάο πέρασε εύκολα από την έδρα της Ανάντια για το κύπελλο. Ο Πορτογάλος έκανε εκτεταμένο ροτέισον, χωρίς αυτό να εμποδίσει την ομάδα του να βάλει έξι τέρματα. Ασήμαντο δείγμα για την συνέχεια βέβαια, επειδή πρόκειται για ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Σε αυτό το σερί νικών τους οι «δράκοι» έχουν απολογισμό τερμάτων 17-1, κρατώντας το μηδέν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Stat attack: Έχει κερδίσει τα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Ο τραυματισμός στο γόνατο κρατά εκτός τον 39χρονο στόπερ Πέπε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κόστα – Ζοάο Μάριο, Καρντόσο, Κάρμο, Ζαϊντού – Οτάβιο, Ουρίμπε, Εουστάκιο, Πέπε – Εβανίλσον, Ταρέμι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπενφίκα

Ρεπορτάζ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Μπενφίκα στο ματς κυπέλλου με την άσημη Κάλντας, όμως τελικά έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε. Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας κατάφερε να στείλει το ματς στα πέναλτι, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Οι «αετοί» παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, κάτι που θεωρητικά δε θα έπρεπε να τους βάλει δύσκολα. Εν τέλει, στα πέναλτι η Μπενφίκα πήρε την πρόκριση και έκανε το μίνιμουμ. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να είναι πρώτη, τρεις βαθμούς μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο. Και στο Champions League βρίσκεται στην ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τις δύο διαδοχικές μεταξύ τους ισοπαλίες με 1-1.

Stat attack: Παραμένει αήττητη σε όλα τα επίσημα ματς της φέτος, έχοντας απολογισμό 14-4-0.

Απουσίες: Εκτός η βραζιλιάνικη τριάδα Νέρες (μεσοεπιθετικός), Βερίσιμο (στόπερ) και Μοράτο (στόπερ) λόγω τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Άουρσνες – Φερνάντεζ, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος.

Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πόρτο – Μπενφίκα προγνωστικά: Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για τη μονομαχία των καλύτερων ομάδων στην Πορτογαλία. Το ματς έρχεται ίσως στο καλύτερο χρονικά σημείο για την Πόρτο, τώρα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έχει ρυθμό. Η Μπενφίκα μετρά μία νίκη στα τελευταία πέντε ενενηντάλεπτα, όμως ακόμα κι έτσι δεν έχει χάσει το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις που κρατά από τον Αύγουστο. Κάποια στιγμή θα χάσει βέβαια, κι αυτό δεν αποκλείεται να γίνει απόψε. Πρώτη επιλογή τα 2-3 γκολ (2.02 στο Pamestoixima.gr), με τις δύο ομάδες να παίζουν τόσο-όσο ώστε να πάρουν αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στη δεύτερή μας επιλογή, με το 1Χ & goal/goal να δίνεται σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:15
Πόρτο - Μπενφίκα
2-3 γκολ
2.02
BET: 20 units
Μονό
22:15
Πόρτο - Μπενφίκα
1Χ & goal/goal
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις