Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (41.837), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Στιούαρτ Άτγουελ.
  • Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες μετρούν σε μεταξύ τους αναμετρήσεις οι δύο ομάδες (δύο φορές 1-1 πέρσι και δύο φορές 0-0 πρόπερσι). Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ τέσσερα και έξι έχουν έρθει ισόπαλα.
  • Στην έδρα της Τσέλσι η Γιουνάιτεντ έχει αήττητο σερί έξι αγώνων, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Από πλευράς τερμάτων, μπήκαν under 2,5 τέρματα σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους.
  • Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, αντιμετώπισε τη Γιουνάιτεντ ως προπονητής της Μπράιτον στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας.

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Το σερί νικών της Τσέλσι σταμάτησε στα πέντε, μετά το «μπλόκο» που της έβαλε η μαχητική Μπρέντφορντ. Παρότι είχαν την υπεροχή οι «μπλε», έλειπε από το παιχνίδι τους η ουσία και πέρα από κάποιες καλές στιγμές δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την κυριαρχία τους. Το 0-0 αποτέλεσε μόλις τη δεύτερη απώλεια βαθμών επί ημερών Πότερ, δεν στέρησε όμως από τους Λονδρέζους την τέταρτη θέση στην οποία ήδη βρίσκονταν. Ο Άγγλος τεχνικός προχώρησε σε ροτέισον σε συγκεκριμένες θέσεις, όμως αυτή τη φορά αναμένεται να επιστρέψουν όλοι οι βασικοί.

Stat attack: Σε επτά ματς με τον Πότερ στον πάγκο, η Τσέλσι μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στα πέντε τελευταία.

Απουσίες: Τζέιμς και Καντέ είναι γνωστό ότι θα χάσουν το Μουντιάλ, οπότε σίγουρα δεν υπολογίζονται. Το ίδιο κι ο Φοφανά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Κουλιμπαλί – Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ – Μάουντ, Στέρλινγκ, Ομπαμεγιάνγκ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Σπουδαία νίκη πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια Τότεναμ με 2-0. Με μια ολοκληρωτική εμφάνιση, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαμψαν την αντίσταση μιας πολύ ποιοτικής αντιπάλου με χαρακτηριστική άνεση. 19 τελικές είχαν στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Γιορίς. Η τύχη ήταν με το μέρος τους σε σουτ του Φρεντ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα στο 47’, ενώ με πολύ ωραίο μονοκόμματο πλασέ του Φερνάντες έγινε και το 2-0 στο 69’. Στον ένα βαθμό έφτασε η διαφορά από την τέταρτη Τσέλσι για την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Stat attack: Δεν έχει ισοπαλία στα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Μαρσιάλ, Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Φαν Ντε Μπέεκ, Μπράντον Γουίλιαμς και Τουανζέμπε οι απόντες για τους «κόκκινους διαβόλους», αν και κανείς (εκτός από τον πρώτο ίσως) δεν προορίζονταν για την εντεκάδα. Εκτός αποστολής για εξωαγωνιστικούς λόγους ο Ρονάλντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Κασεμίρο, Φρεντ – Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά: Την κατάλληλη στιγμή έρχεται αυτό το παιχνίδι, τώρα ακριβώς που ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες. Διακύβευμα (προσωρινά) η τέταρτη θέση, κι ας έχουν παίξει αμφότερες από ένα ματς λιγότερο. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Πότερ εντός συνόρων. Υπερέχει σε ποιότητα η Τσέλσι, όμως η Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακή στο δύσκολο ματς κόντρα στην Τότεναμ. Βέβαια, άλλη ομάδα είναι στο γήπεδό της το σύνολο του Τεν Χαγκ κι άλλη μακριά από αυτό. Εμπνέουν μεγαλύτερη σταθερότητα και σιγουριά οι «μπλε» του Λονδίνου και για αυτό θα τους εμπιστευτούμε, σε απόδοση 2.15 στη Novibet. Επίσης, δεν περιμένουμε να ξεφύγει πολύ το σκορ και να μείνει στα 2-3 γκολ, κάτι που δίνει 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:30
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1
2.15
BET: 15 units
Μονό
19:30
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2-3 γκολ
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις